reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzień dobry kochane.
Ale dziś zimno :baffled: my już byłyśmy na zakupach i nadać paczkę w dpd.
Laura wczoraj tak się w dzień wyspała że poszła spać o 21:30, po kąpaniu miała trochę podniesioną temp. Wahała się między 37 a 38. Dostałą nurofen i tak sie rozbawiła że nie chciała iść spać :sorry:
Rano wstała o 6, zjadła mleko o 6:30 i zasnęła jeszcze do 8:30! Wyleżałam się za wszystkie czasy i aż mi dziwnie :-p

Cały czas myślę o tragedii w Katowicach i o naszym Gosiaczku

Aż mi głupio że znów o sobie tylko. Czytam Was na raty ale z tel więc trudno nadrobić :(
Super dzień dziś-narodziny Nelki, urodziny męża Teri, moja 15 rocznica.. eh szkoda tylko rodziny D.Kmiecika.. cały czas miałam nadzieję.. ale jak to któraś z Was napisała, to chyba był najlepszy scenariusz.. byli razem.. [*]

U nas szpital wygląda tak: Ł ma zapalenie spojówek. Pojechał dziś do pracy.. potem chce jechać na Czechy a ja chyba umrę z nerwów bo ledwo co oko otwiera. Matt już smarka. Ja bez zmian-ledwo co oddycham. Tymek ma tak gęsty katar że frida nie daje rady :( Gorączkował wczoraj a pół nocy nie spał bo nie.. na szczęście nie z powodu gorączki.. teraz leży w łóżeczku a ja myje podłogi

Moja przychodnia zadziwiła mnie po raz kolejny :mad: Po 7 Ł pojechał zarejestrować Tymcia. Okazało się że otwierają o 7.30 więc grzecznie poczekał, zeby dowiedzieć się, że rejestracja czynna od 8.. dodzwoniłam się o 8:07 i już nie było miejsc u jedynej normalnej lekarki.. mamy przyjść o 13-o dziwo do pediatry.. Mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku.. chociaż to już za długo trwa :( Mój szef poinformowany, że raczej mnie w poniedziałek nie będzie.....

Kingusia co wysyłasz? Super, że tak rozpoczelyscie dzień :-D i.u nas zimno, ale właśnie ostre słońce wyłania się zza chmur ;-)

Madziu na.gesty i zalegajacy katar poproś o Mucofluid. Wczoraj też wykupiłam,lekarka przepisała mi, w razie czego niech lepiej będzie w domu. Z tą przychodnia to jakieś żarty :-/ :-( Ł. Wybij z głowy ten.wyjazd. Nie tylko dlatego,że to ryzyko dla Niego, ale też niech nie zostawia Cie samej z Tymkiem :-( Jakie krople ma do.oczu? Mnie.biodacyna pomogła.juz ba drugi dzień. Matt tez lepiej żeby był.w.domu, co będzie jak.się.rozchoruje na wyjeździe? czekam na wieści z wizyty.

Zosia właśnie usnela, najpierw śniadanie i lecę dalej z robota.

wiecie co mnie zastanawia? cały FB trąbi o smierci Darka Kmiecika.. ale nikt nie pisze o jego żonie, która też była osobą jakby nie było znaną.. a wszędzie gdzie czytam, jest "tylko" jego żoną :/

Dzię Dobry :-)
U mnie taaaaaaaakie słońce że od razu lżej na duchu..Byłam po pudełko w sklepie co by wysłac "ostatki" które mi zalegają w domu (pozostałości po moim "butiku":-D) i fakt powietrze nieco chłodne ale słonko wynagradza. Moja mama wpadła na pomysł żeby jutro po Bożemu pojechac do Lichenia (pewnie pomodlic sie o pomyslny wyrok) i ogólem.No jak będzie ładnie to czemu nie :-D strasznie z dzieciństwem mi się to miejsce kojarzy..Jak z babcią na pielgrzymki się jeździło:laugh2:

Miłego dnia kobietki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry