reklama

Czerwiec 2013

reklama
:-):-):-)

nela.jpg

Gosiak - ogromne gratulacje dla Ciebie , męża i Tymusia . Jestem wzruszona . Nela cudowna jest :-)

Załączniki

• nela.jpg
    nela.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 48
ja na chwilkę

Gosia Gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nelcia super terminowa kobietka i kopia braciszka :-) czekamy na Was na bb :-p

wstawiam na szybko fotkę Darii mebelki są sliczne !!!!!!!! wykonanie bardzo solidne jestem 100 % zadowolona a Daria jeszcze bardziej nie chce zejść tylko od godziny siedzi i maluje :sorry:widać po krzesełku że nie są to malutkie mebelki Daria jeszcze długo będzie z tego korzystać bo jeszcze nawet nóżkami do ziemi nie dosięga :sorry:

Załączniki

• DSC03515.jpg
    DSC03515.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 58
Nelcia witaj! Gosiu, ogromne gratulacje! Obyś szybko doszła do siebie! Nela taka podobna do Tymcia, że szok!

Niedawno wróciłam. Muszę się ogarnąć. Buziaki dla Was Wszystkich!

Witam
Może w weekend będę z wami więcej ! Teraz mogę mieć chwilę dla was bo maluchy robią rozpierduche w zabawkach. Po pracy jestem uff. I więcej o niej nie chce myśleć do poniedziałku

Gosiak
Gratulacje dzielna mamusiu! Chowaj się zdrowo Nelciu

Palin
To teraz czekamy do 38 i startujesz.
Teri

To krzesełko mamut mega wysokie. My kupiliśmy takie mini na jarmarku, ręcznie robione. Musimy dokupić takie dla Tosia bo ma po Miki z różowym prosiaczkiem.

Mikoto
Jak Zosia ? J będzie na weekend ? Jakie plany?
Bona
Jak dajesz radę ? Matko musisz być wykończona !
Anilek
co tam 3 cukierki !
Kingusia
Fajnie że coś udało ci się sprzedać
Naya , Wenusjanka powitać. Zostańcie na stałe co ?

reklama
Gosiak
Tak myślałam. Nelcia wyszła z przyczajuchy i myk !
Emka
Co słychać ?

Toś śpi. Mila maluje farbami. Przez to spanie w przedszkolu nie może wieczorem zasnąć. Ja ugotowałam zupę na jutro. Ogarnęłam zabawki. Sprzątanie zostawiam na jutro. Muszę oddać też płaszczyk do czyszczenia, zrobić duże zakupy ze zniczami i spozywka. I to wszystko do 12 bo P jedzie potem do pracy a ja z maluchami nie zdzialam dużo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry