Hej Dziewczyny!
Wczoraj podpisaliśmy oficjalnie umowę, M dostał kasę i rozpoczyna działalność fotograficzną. Boję się jak cholera, bo na razie ZUS będziemy płacili z mojej pensji, ale ponoć kto nie ryzykuję, ten nie ma. Jak nie wypali, to po roku sama osobiście sprzedam cały sprzęt i będzie na dobry samochód

Dziś po południu przyjeżdżają znajomi z dwiema córeczkami, więc będzie super :-)
Kingusia- trzymam kciuki za Ulę &&&& Domyślam się, jak to przeżywasz:-(
Gosiak- noc pełna wrażeń :-( Dobrze robisz, że nie dałaś smoczka. Dla Tymka wyjdzie to na dobre. Dałabyś mu smoczka i może nocka byłaby spokojniejsza, ale niech E pomyśli przyszłościowo. Tulę Cię mocno, nabieraj sił... Super, że Teściowa już jedzie
Emka- jak tylko masz takie zacięcie, to może warto spróbować :-) Na pewno Ci się uda, Czerwcówki Cię wesprą na pewno

Ja też pilnuję naszego budżetu. Jestem chora, jak nie mam nic na koncie oszczędnościowym, co przy naszych niezbyt wysokich dochodach, jest nie lada wyczynem... M na szczęście to nie przeszkadza, nawet jest zadowolony, że nie on musi to robić. Ja pilnuję rachunków itp...
Justa- jak mąż? U nas na odparzenia pomagało wymoczenie dupci w letniej wodzie i posmarowanie bepanthenem.
Nayaaa- szkoda roweru

Dobrze, że byłaś i go wprowadziłaś do domu.
Co do chorób mężczyzn, to mój M wymyślił sobie, że ma chore serce (jego o rok starszy brat miał już wymieniane zastawki). Zaangażował nawet naszego znajomego lekarza i jedzie w poniedziałek do kardiologa :/
Mikotku- super, że J będzie od dziś do poniedziałku!!!
Palin- jeszcze dwa dni :-) Przynajmniej teoretycznie. Może będzie już Strzelec?
Robaczku- oby nowa niania się sprawdziła! :-)
A! Chyba się nie chwaliłam, ale w poniedziałek jadę do spa :-) 4,5 godziny w sumie. Taki prezent urodzinowy z pracy. Będę się kąpała w kozim mleku, położą jakąś maskę na całe ciało, a na koniec zabieg na twarz dostosowany do moich potrzeb :-) Cieszę się jak mała dziewczynka!!!
Miłego dnia Kochane!