Witam
Nocka spoko. Dzień cieżki miałam w pracy a jutro nic lepiej się nie zapowiada. W sumie to może jeszcze w sobotę będę musiała pójść do pracy aby we wtorek mieć wolne. Moja mama jedzie jutro do Niemiec a wraca właśnie we wtorek. Na poniedziałek mam umówione mojego brata do Filipa, ciekawe czy coś będzie jadł mój syn od wujka.
mikoto na co dzień używamy bepanthen po kąpieli. Mąż często bagatelizuje chorobę i idzie do pracy, a teraz są takie grypy, że potem różne powikłania są. Nad wszystkim musze czuwać.
Nayaa mamy zielony linomag, tylko muszę go użyć
emka01 ja mam podobnie, a już zaczynałam się obawiać, ze coś ze mną nie tak. Powinnam sobie kupić kurtkę zimową, kozaki, zmienić okulary ale szkoda mi kasy bo nie mam na to odłożone, ale prezenty już dla małego na Mikołaja i święta kupione. Co i rusz kupuje mu ubrania, itp.
RobaczekII też w nocy wypijamy 2 flaszeczki mleczka. Zazdroszczę odsmoczkowania, bo Filip do szkoły pójdzie ze smokiem. Fajnie, ze znalazłaś drugą nianię.
madzia128 ja udałam się do Lidla po pracy, kupiłam drewniane puzzle, nawet sporo rzeczy jeszcze było. Myślę jeszcze nad tymi drewnianymi klockami.
Bona87 życzę powodzenia w działalności gospodarczej. Chyba mamy coś wspólnego, na pewno płacenie rachunków i oszczędności. Mąż dziś lepiej, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje. Zazdroszczę Spa, nigdy nie byłam.
gosiak_85 pewnie jakiś kryzys dopadł Tymka, ale nie poddawaj się w tym odsmoczkowaniu skoro to zaczęłaś
Kingusia91 nieźle Cię chwyciło, zdrówka życzę, oby Laura się nie zaraziła