• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Gosiak co podałaś Tymkowi na noc?

Marys ha ha ponoc nie wyglądam na swój wiek ;-):blink:jak po wizycie u dentysty?

Wisienka :* obrobiłaś się już na noc?

Justa jak wysoki jest Filip?

Po długim spacerze zrobiłyśmy kisiel i kolorowałyśmy malowanki do wieczora. Chwilę po 20 Zosia już spała. Ogarnęłam dom, siebie i oglądam M jak miłość.

reklama
Justa dziękujemy, dziękujemy :tak: do lekarza dopiero będziemy synka zapisywać. Na nfz się nie udało bo terminy dopiero na nowy rok więc jutro umówię się prywatnie na wizytę. Oby tylko mu przeszedł ten katar i wysypka. Zdaje mi się, że to ma ze sobą coś wspólnego i że dopóki jest wysypka będzie i katar i na odwrót :( Cholerna alergia

Mikotku postaram się częściej pisać a nie raz w tyg. Cięzko lapka włączyć bo Tosiu jak go zobaczy to mało nie oszaleje z radości. Postaram się pisać w czasie jego drzemki. Gratuluje kolejnych ząbków. Jeszcze dwa i koniec. Zazdroszczę :tak:

Dzieciaczki już od 19 śpią a my przeszukaliśmy google w poszukiwaniu alergologa. Samochodu nie mamy już 2 tyg, nie wiem kiedy będzie i nie wiem gdzie go zapisywać. Czy Olsztyn gdzie specjalistów jest więcej czy tu na miejscu. Teściu oddaj mi mój samochodzik !!!!! ;-)

Powiem wam jeszcze dziewczyny, że jestem takaaaaa dumna z mojej córeczki. Tak wiele się już w zerówce nauczyła. Bałam się strasznie jak sobie poradzi ale widzę, że to były niepotrzebne obawy. Julia nauczyła się pięknie pisać. Ma jeszcze problem z niektórymi literkami bo krzywo jej wychodzą ale to dopiero początki. Jeszcze czytać nie chce ale i na to przyjdzie pora. Zna dużo piosenek, wierszyków. Zna sporo słówek po angielsku. Moja mała - duża córeczka :-)

Co do Tosia to jest mały, wredny, uparty, próbujący zawsze postawić na swoim. Taka mała kopia mamusi :-D Ale kocham go nad życie :tak:

Lecę do wanny i spać bo jutro pobudka o 5. Kiedy będą wakacje :-D

Justa niestety zeby kruche jak nie wiem co, nic twardego teraz mie jem :-/ noe wiem czy cos jest, musze wiecej nabialu jesc aby wapnia miec duzo :-D ale nie wiem czy to teraz pomoze na starosc :-/ to ile Filipek ma wzrostu, ze siega klamek?
Teri Karina tez lub stac przed lustrem :-D
Mikoto bo joe wygladasz ;-) wygladasz na mlodsza :-D
Paulunia ale masz dolna core! Haha widze masz uparciucha jak ja :-D oby udalo sie szybko zapisac do lekarza! A co z samochodem sie stalo, ze tak dlugo go nie macie?

Po wizycie, takbjak myslalam, zab do usuniecia :-/ a zebym jajos wygladaka to bede musiala wybulic ok 3 tys, bo nie mam juz 6, wiec trza by bylo uzupelnic te dqa zeby :-/ ehh... I marzenia o prawku odplywaja w sina daaall :'( dzisiaj zrobila inny, wiec teraz musze sie zmobilizowac i robic co miesiac jeden zab :-/ jak wrocilam to Mloda juz spala, zaledwie gidz sie z nia widzialam :-( ehh.. Kanapki zrobione, pieprznik troche ogarniety, czas isc sie myc i ogladac Kod Da Vinci :-D

Edit. Lo matko, przed 22 a ja juz umyta i leze w lozku o_O szok! o_O :-D spokojnych nocek zycze!

Ostatnia edycja:
Witam wiecxornie, dzieci spia, Nelka na szcxesco dzis bez marudztwa ale widzę rośnie mi drugi Tymel bo zdecydowanie woli spac na brzuszku :/

Marys -mnke cos dzis zab pobolewa ale tylko deliktnie ...tu do dentysty nie pojde chyba ze znajde polskiego ;)

Miktku - dalam paracetamol w syropku, wyczytalam ze powinien wystarczyc i oby tak bylo. Poi ck cisza u Tymsonka. Ymek dzis tez buszowal z kredkami i to tak, ze po dywanie machnal czarna.... mam rozlozony na podlodze duzyyy arkusz papieru (no moze raczej cienkigo kartonu) i tam moze sie artystycznie wyszalec :P

Paukunia - super ze Julia tak dibrze sie odnalazla w szkple

Załączniki

• 1416868276868.jpg
    1416868276868.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 62
Witam porannie,
Mloda wstala o 5, wypila troche mleka ale.niechciala dalej spac, wiec szykowalam sie do pracy z malym podgladaczem :-P
Gosiak w anglii chyba dentysta sporo kosztuje? Jak nocka? Tymcio spokojnie spal? Nella cudna! Do schrupania :-D
Palin nareszcie!! Ogromne gratulacje!! Krysia w koncu sie pokazala, pieknosci :-D

Sokojnego dzionka!

witam się z kawką

Palin nareszcie !!!!!!!! GRATULACJĘ !!!! spać przez Was nie mogłam ;) :-p:-D teraz już z górki odpoczywaj kochana aaaaaaa ale emocję zafundowałaś :-D

P.S równy miesiąc Krysia młodsza od Nelki ;-)

Gosia jej jak słodko Nelka wygląda !!! Daria śpi w identycznej pozycji prawie też od noworodka i do tej pory to jej ulubiona pozycja ale nie wygląda tak słodko jak Nelusia taka malusia i ta pupeczka taka malusia Daria to ma juz puzon wielki ;-):-D

w nocy sypał piękny bielusi śnieg już miałam wizję że lepimy z Darią baławanka ;-)wstaje a tu co ... ciapa plucha i deszcz kropi niby na trawnikach jeszcze biało ale chodniki i ulica to ciapa brrrrrr

Mikoto jak noc ? jaki masz widok za oknem zimowy ?

PALIN - raz jeszcze ogromniaste GRATULACJE dla calej rodzinki :*

Dzien dobry,

nocka dobra, Tymek spal do 6:45 ale obudzil sie znowu z mega kupka (miekka, smierdziuszka) i pupa odparzona , baaa nawaet sisuiaczek :-( no ale z tym sobie poradzimy pytanie kiiedy ten zab wyjdzie...

Marys - niestety kosztuje sporo...w czasie ciazy mialam za darmo ale wtedy nic nie bolala, no ale jak trzeba bedzie to wyjscia nie ma ...oby nie

Terii - wlasnie o tym samym pomyslalam, ze dizewczynki obie z 24 :-D hihih wyglada slodko, Tymek tez tak spal chyba od 5 tygodnia, a teraz sie boje ja w nocy tak zostawic, wiec poki co jeszcze na pleckach spi, a przy Tymku oba nie mialam ...glupia ja...ale mala juz glowke sama obrac wiec chyba bezpiecnzie w miare bedzie jak cos. Tymek tez nadal tak spi, dzid go nawet przykrywalam to w takiej pozycji byl :tak: jeszcze nalepicie sie balwanow

Wygralam wczoraj liocytacje drugiej kurteczki dla Tymka na zime...ta co mamy troche przyduza, ale bedzie w niej chodzic, a druga bedzie ardziej do parku, czy plac zabaw. Oczywiscie E stweirdzil ze nie potrzebnie, ale co on tam sie zna :-p

Zastanawiam sie tez nad zmiana wozka, Zadowolona jestem ztego co mamy i to bardzo, ale ciezko mi z nim sie z domu wytarabanic, a po drugie...hmmm kupilam zanim Tymek zaczal chodzi i szczerze nie przypuszczalam, ze nie bedzie chcial praktycznie w wozku przbywac...mam juz cos na oku (jutro si aukcja konczy), ale oby E sie zgodzil. Wtedy sprzedalabym ten podowjny i pewnie x-landerka. Bo z tamego moze byc podowjny jak i pojedynczy

I ja sie melduje z rana.
Teri - u nas tez ciapa :-\ co prawda sniegu nie bylo ale deszcz leje, a tu remontuja plac centralny, jeden wielki plac budowy wiec jest wszedzie bloto bleeee
Palin - po raz kolejny gratuluje :-) Krysienka cudna!!!!!
Mikoto - alez Zosi ekspresowo te zeby ida. Karol ma tylko komplet jedynek i dwojek, teraz ma rozpulchnione dziasla w okolicach czworek.
Gosiak - Alez Nelcia slodko spi :-* jak nocka Tymcia?
Marys - u mnie tez masakra z zebami :-( zaczelam leczyc niedawno. We wtorek mialam usuwana 5 :'( jeszcze czeka mnie 8, jutro jade na konsultacje do chirurga, bo jeden sie nie chcial podjac, az sie boje co to bedzie. No i jeszcze ze 3 zeby do leczenia. Mi tak w ciazy z Lolem i podczas karmienia polecialy zeby.
Wisienka - nie pogratulowalam jeszcze wynikow egzaminow, a sa juz wyniki tego ostatniego? Ty zdolniacha jestes - ja juz dawno to wiedzialam. Ps tesknie!!!!
Dzis idziemy z Karolem na szczepienie, trzymajcie prosze kciuki, to ostatnia dawka infanrixu. Nooo i nie moge sobie ppradzic z tymi piersiami moimi T_T juz tydzien nie karmie a nawal mam dalej, no juz mniej, ale grudki dalej sie robia. Najgorzej jest po nocy, zastanawiam sie czy sie nie bandazowac bo yyy w zaleznosci na ktorym boku spie, tam mam normalnie glazy :'( no i odkad sie nie karmimy Karol przesypia nocki raczej. Nie chce pic, budzi sie ze dqa trzy raz - w tym razy zeby go do lozka naszego wziac, potem raz albo dwa sie kreci albo z lozka usilnie glowa w dol probuje zwiewac, ale jest o niebo lepiej jak wtedy gdy go karmilam :-)

reklama
Dzień dobry!

Piszę rano, bo potem w pracy istny Meksyk się szykuje i nie będzie kiedy :rofl2:

Wczoraj byłam w tym SPA i było cudownie! Skóra gładziutka, pełny relaks... 4 godziny tylko dla mnie - coś niesamowitego :-)
Dziś zabieramy Misia na zabawę andrzejkową dla dzieci do Domu Kultury. Od rana woła tylko: dzidzi, dzidzi (czyt. dzieci, dzieci) :-D I popołudnie minie pewnie szybciutko.

Teri- spodobał mi się Twój opis pupy Daruni :-D:-D A zima jeszcze będzie, także spokojnie :tak: Mnie się wcale nie spieszy do odśnieżania samochodu przed wyjazdem do pracy... Garaż jest, ale muszę tatę poprosić, żeby swoje graciory posprzątał :baffled:

Palin- jeszcze raz wielkie gratulacje! Wracaj do sił :-)

Gosiak- tak to jest z wózkami, trzeba samemu się przekonać, zanim wybierze się ten właściwy. Trzymam kciuki za wygranie aukcji!!! Nelcia pięknie śpi <3 <3 <3

Mikotku- jeszcze raz gratuluję Zosinych ząbków ;-)

Maryś- powodzenia z doprowadzeniem zębów do porządku! Ja po porodzie osiem zębów leczyłam, ale na razie cisza - odpukać!

Wisienka- ołtarz Ci wystawię Kobieto! Jesteś MEGA pod każdym względem!!!

Justa- super, że za Wami rodzinny weekend!!! Oby więcej takich :-)

Paulunia- super, że Julcia tak się rozwinęła w przedszkolu! Zdrówka dla Tosia :tak: Ja też laptopa nie mogę włączyć przy Misiu, chociaż staramy się go uczyć, że może oglądać, tylko ma nie dotykać :baffled: O ja naiwna...

Miłego dnia Kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry