• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

anula a nie da się tego spirytusu czymś zastapić ??? kciuki aby szybko poszło
to chłopcy nie budzą sie wzajemnie ? bawią się razem ładnie czy z tym gorzej ?
ja obieram owoce czasem Daria się dorwie do mojego i mi zabierze ale ona wtedy sama te skórki wypluwa nie podchodzą jej ;-)mówią żeby nie obierać bo pod skórką najwięcej witamin ale naszym małym może jeszcze za wczesnie ze skórką sama nie wiem poczytam co mądrzejsze głowy na to ;)
łoooooo jaki brzucholek :-D:szok:

emka cudne wiadomości gratualację dla Wszystkich szczęśliwców :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieci spia...ufff

Mikotku - zebym ja to wiedziaal jeszcze, ktory to zab jest na przebiciu lub blisko :baffled:
kurteczka taka : $_57.jpg oczywiscie E kreci nosem , ze czerwona, bo dla niego to niew chlopiecy kolor :-p
A o wozku mysle takim : Phil And Teds Dot Double | eBay i wiem, ze drugie dziecko siedzi nisko, ale Tymek w wozku juz tyle o ile, wiec Nelka na wiosne bylaby u gory a Tymek jakby sie zmeczyl dreptaniem to na dole....albo jakos to pogodzimy... a pozniej sciaga sie ta dolna nakladke i jest zwykla spacerowka. Mozna tez to dolne siedzisko dac na gore, a wtedy spaceroke rozklasda sie na plasko i nawet taka mala Nelke w takiej miekkiej "gondolce" tam polozyc i ma cieplusio i bezpiecznie
X-lander mozna kupic blizniaczego owszem, ale takiej dopinki nie. Ewentualnie podstawke , ale na to synio za maly

MatkaEwa - zdrowka dla Wojtusia, i oby to rzeczywsice byl tylko incydent od ucha. Nie martw sie mowa Jasia u nas tez wiekszosc po swojemu :tak: ale idzie sie "dogadac"

Anula - ja obiram owoce...banana tez :laugh2:aaa Lolus rzadzi !!!! jak trzylatek tu wyglada . Zrob mama pierdziuszka w brzuszka od Ciotki

emka
- oby wiecej takich dni prawda ??? :-)

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 58
Teri -Nie wiem wlasnie zapytam dzis w przychodni. A co do chlopcow - Filip spi po ok 3 godziny w sypialni, zamykam go i cichutko nianie wlaczam albo i nie, bo z reguly slychac jak sie budzi, on ma gleboki sen. A Karol zasypia zaraz po nim a i przed nim sie budzi - bo on spi po ok 1,5-2 godzin. Nie budza sie - no moze ze dwa razy od sierpnia sie zdarzylo, ze Filip obudzil Karola, Karol Filipa nigdy. A bawia sie roznie. Filip zaborczy bardzo i czasem sa wrzaski o zabawki, ale juz nauczyl sie ustepowac, Karol jakos bardziej odstepuje zabawki, ale nie jest ciapa i sie daje tylkp sam oddaje jak slyszy wrzask Filipa, wola mnie wtedy zebym widziala ze oddaje hahaha. Raz tylko szarpali sie o zabawke tak ze Filip mial rozcieta warge, Karol nabitego guza a i ja oberwalam.

Gosia - no co Tyyyy banana tez??? hahahaha super kurtka!!!

emka - cudowne wiesci :-*

Ostatnia edycja:
Emcia dostałaś odpowiedz?

Teri dobrze, ze teraz idziecie, póki Daria bez kataru,a o ten wiesz, jak łatwo teraz :/

Anula ale Karol się rozsiadł :-D:-D:-D super!

Gosiak kurtka rewelacyjna, ja uwielbiam takie kolory i stroje unisex :tak::-) dosyć nisko to stanowisko z tyłu, ciekawe jak to się ma w praktyce.

słuchamy RMF święta i kolorujemy. musimy kupić ten zestaw z ikei, mieć porządne stanowisko pracy :crazy:

Mikotku - widzialam pare razy te wozki (tu plus, ze drugie siedzisko ma tez budke), jest troche nisko i z poczaku nie bralam tego rodzaju pod uwage, ale patrzac na mamy, wozek ladnie sie prowadzi, i mysle ze do nasteonej jesieni/zimy, Tymek bedzie juz kompletnie bezwozkowy wiec problem sie rozwiaze, a przez wisone i lato nie bedzie az tak to mialo wplywu (chyba/ mam nadzieje). Szczerze sama nie wiem co robic :dry:
Poza tym musze zaczac chustowac troche kluseczke mala

U mnie tez swiatecznie rmf gra ;-)

Mikoto dokładnie za 2 tyg może być różnie :/ mamy sie wstawić już na 8 jak my tak wcześnie wstaniemy i się wyrobimy ;-):-p no koniecznie musicie mieć porządne stanowisko pracy u nas ciągle w obiegu Daria posiedzi trochę na jednym krzesełku trochę na drugim to krzesełko z ikea super mocne wszyscy już nam nim siedzieli ja nawet m więc jest mega mocne ;-)

gosia fajna kurteczka :tak:widziałam taki wózek u nas na osiedlu w lato faktycznie nisko to drugie dziecko było z przodu to nawet nie było widać że tam jest jeszcze jedno dziecko zachomikowane :-Dale chyba wygodniejszy i tak niż taki szeroki co masz tak mi się wydaje babka sobie na luzie prowadziła ten wózek z 2 maluchów więc chyba wygodny do prowadzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry