Wisieńka
Fanka BB :)
Witam z pracy. Jest szaroburo i mokro. Tosiu w nocy poszalal i ratuje sie kawa. Mila ma w przedszkolu dzień pluszowego misia. Tosiu został z P w domu.
Bona
Zazdroszczę spa. Uwielbiam. Dzięki za pomnik. Uwierz kochana nic niezwykłego nie robię. Ba nawet mam wciąż wyrzuty ze za mało.
Mikotku co u was ? Jak lista ? Działasz przedświątecznie ? Jak kalendarz ? Zrobiliście ? Ja dziś z Mila potworze coś ale nie wiem czy kalendarz nie będzie kupny ...
Justa
To Filipek wysoki chyba ?
Marys
Współczuję tych kosztów. Mnie po nowym roku czeka też spory wydatek w tej kwestii
Gosiak
Nelusia jak slimaczek!
Palin
Jeszcze raz gratulacje ! Dzielna mama !
Teri
Pewnie u was już 0 śniegu ? Ale chociaż nocą zobaczylas.
Wracam do pracy. Miłego dnia
Bona
Zazdroszczę spa. Uwielbiam. Dzięki za pomnik. Uwierz kochana nic niezwykłego nie robię. Ba nawet mam wciąż wyrzuty ze za mało.
Mikotku co u was ? Jak lista ? Działasz przedświątecznie ? Jak kalendarz ? Zrobiliście ? Ja dziś z Mila potworze coś ale nie wiem czy kalendarz nie będzie kupny ...
Justa
To Filipek wysoki chyba ?
Marys
Współczuję tych kosztów. Mnie po nowym roku czeka też spory wydatek w tej kwestii
Gosiak
Nelusia jak slimaczek!
Palin
Jeszcze raz gratulacje ! Dzielna mama !
Teri
Pewnie u was już 0 śniegu ? Ale chociaż nocą zobaczylas.
Wracam do pracy. Miłego dnia
:-))
więc niestety ale Daria na andrzejki nie pujdzie bo to akurat w czwartek no ale albo andrzejki albo szczepienie wybór oczywisty takie kolejki się zrobiły do szczepień bo dyrektor skrócił czas pracy punktu szczepień
kilka lat temu wygrałam konkurs w gazecie weekendowy pobyt w SPA Boże co to był za weekend do dzis to pamiętam !!!! jak było mi tam dobrze jak sie wyciszyłam i odpoczełam ach gdyby tak było mnie stać żeby raz w miesiącu zrobić sobie taki weekend