• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Witam z pracy. Jest szaroburo i mokro. Tosiu w nocy poszalal i ratuje sie kawa. Mila ma w przedszkolu dzień pluszowego misia. Tosiu został z P w domu.
Bona
Zazdroszczę spa. Uwielbiam. Dzięki za pomnik. Uwierz kochana nic niezwykłego nie robię. Ba nawet mam wciąż wyrzuty ze za mało.
Mikotku co u was ? Jak lista ? Działasz przedświątecznie ? Jak kalendarz ? Zrobiliście ? Ja dziś z Mila potworze coś ale nie wiem czy kalendarz nie będzie kupny ...
Justa
To Filipek wysoki chyba ?
Marys
Współczuję tych kosztów. Mnie po nowym roku czeka też spory wydatek w tej kwestii
Gosiak
Nelusia jak slimaczek!
Palin
Jeszcze raz gratulacje ! Dzielna mama !
Teri
Pewnie u was już 0 śniegu ? Ale chociaż nocą zobaczylas.

Wracam do pracy. Miłego dnia

reklama
Witam się porannie!

W biegu od rana, ale tak to jest, jak wstaje się po 8 ;-) byłyśmy na cmentarzu po kwiaty, w banku, Lewiatanie, odebrać miód. Właśnie się Usypiamy. Poodkurzalysmy, wstawilysmy pranie, na obiad będzie barszcz czerwony. Marzę o drugiej kawie. W nocy lało, także mokro ale ciepło.

Teri u nas po śniegu ani śladu :-/ puzon mnie rozwalił :-D :-))

Gosiak oby ząb szybko się przebił. Nelka słodko śpi. To też jedna z ulubionych pozycji Zosi ;-) pokaż te kurteczke. Ciocia Mikoto mówi, kurtek nigdy nie za wiele :-P ;-) x lander może być podwójny?

Anula za szybko, nawet się nie zorientować, bo nie brałam piątek pod uwagę :-/ kciuki za szczepienie! Co do nawał, nie poradzę nic nowego oprócz tego co pisaly Dziewczyny :-( u mnie było w drugą stronę, bo po pierwszej nocy bez piersi sciagnelam 130, potem 80. Jeżeli tabletki, to dr pewnie bromergon Ci zaproponuje. Ja,przy wysokiej prolaktynie w czasie starania się o ciążę, miałam odpowiednik tego leku, Parlodel, jest o wiele droższy ale skutków ubocznych o wiele mniej :-/ daj znać co powie pediatra.

Bona prace masz mega odpowiedzialna i stresująca, ale prezenty są ekstremalnie relaksujące ;-) zazdroszczę spa, nigdy nie byłam :-( to dzisiaj tańce, hulance, super!

Wisienka i ja ten pomnik Ci wystawie! Kochana, dzisiaj miałam zagnieść ciasto na pierniki, zapomniałam.kupić masła :-/ kalendarz tez pewnie gotowy,ale stroik adwentowy zrobię samodzielnie. Lista prezentów zamknięta, zostało kupić ostatnie, alr to już w grudniu, lista produktów spożywczych w trakcie realizacji, lista rzeczy do zrobienia, już realizowana.

Nayaa pisz co u Was??? :-*

Krystynko Palinowa czekamy na Ciebie na bb, Rośnij zdrowo Kruszynko!

Czesc kochane . Wieki mnie nie bylo !!! :sorry2:

PALIN GRATULACJE DLA WASZEJ RODZINKI
:-)KRYSIU WITAJ !!!!

Nie mam czasu na nic ostatnio . Zmeczona taka jestem ze padam wieczorem z Jasiem . Konsultujemy Wojtka prywatnie , nie zaczelismy podawac jeszcze leku . narazie wyniki i powtorne eeg wzchodza dobrze. lekarz mowi , ze to moglo byc i od ucha . Ma zapalenie ucha srodkowego , co wyszlo na TK i rezonansie . Nie mam sil do naszej sluzby zdrowia:-(. Jezeli sie okaze ze diagnoza byla bledna to bede bardzo szczesliwa. jeszcze jedno eeg przed nami za tydzien. Przepraszam ze tylko o sobie. U Jasia ok ale mowi bardzo malo :-(. czekam cierpliwie az sie rozkreci. mam problem z klawiatura w lapku , nie dziala alt . Sciskam Was wszystkie . postaram sie zajrzec w najblizszym czasie.
Gosiak - Nela sliczna !!!!!

melduje się
wyspacerowałyśmy sie ponad 1,5 godziny na nóżkach ! mimo że snieg jest cudnie bez wiatru i na plus Daria nie mogła się nadziwić już przez okno co to tak nagle biało na dworze był szał ;-)
zadzwoniłam rano o szczepienie i taka sytuacja że zwolniło sie miejsce na ten czwartek i albo idziemy albo czekamy 2 tyg !! wiec nie było wyjścia nie bede czekać 2 tyg bo nie wiem czy znów za te 2 tyg Daria będzie zdrowa :baffled:więc niestety ale Daria na andrzejki nie pujdzie bo to akurat w czwartek no ale albo andrzejki albo szczepienie wybór oczywisty takie kolejki się zrobiły do szczepień bo dyrektor skrócił czas pracy punktu szczepień :baffled:więc podjechaliśmy po receptę rozmawiałam chwilę z nasza doktor teraz mamy zaległe szczepienie a za 6 tyg dopiero wychodzą nam ostanie pneumokoki więc jeszcze po nowym roku czeka nas szczepienie i dopiero koniec dr mów że po tej szczepionce często dzieci gorączkują więc trzeba być czujnym ach już sie boję tego krzyku i oby nic sie potem nie działo
ale za to odbijemy sobie imprezą mikołajkową u nas w domu kultury co roku jest taka impreza dla dzieci z mikołajem itp więc sie wybierzemy ;-)

Bona wow spa na pewno było cudnie !! ja raz byłam ale za to 3 dni :-pkilka lat temu wygrałam konkurs w gazecie weekendowy pobyt w SPA Boże co to był za weekend do dzis to pamiętam !!!! jak było mi tam dobrze jak sie wyciszyłam i odpoczełam ach gdyby tak było mnie stać żeby raz w miesiącu zrobić sobie taki weekend :sorry2:
Mikoto hhi poranek w biegu 8 to według Ciebie puzno ?:-D o tak kurtek nigdy za wiele straciłam już rachubę ile kurtek ma Daria :zawstydzona/y::sorry2:
ok biorę sie za obiad rano ugotowałam krupniczek Daria zjadła i po spacerku padła w 5 minut teraz pora na drugie dziś pulpeciki w sosie pomidorowym z ryżem ;)

hmmmmmmmmmm to kto teraz w kolejce następny do rodzenia ???? :-)

Teri to bede trzymac kciuki za szczepienie. Ja sie boje dzisiejszego. Moze nie ze wzgledu na krzyk bo Karol tylko jeczy chwile i potem spokoj tylkp hmmm on ma chyba uczylenie na ten spirytus co smaruja przed szczepieniem, zawsze ma pp tym swedzaca wysypke przez ok tydzien :-\ dzis infanrix ostatni - ok dwa tyg temu powinnismy sie zaszczepic a po nim tez ostatnia dawka pneumokokow. My siedzimy w domu, bo ciagle brzydko i kropi deszcz. Filip jeszcze spi a Karol zjadl miche rosoli i potem dorwal jablko. A tak w ogole - obieracie dzieciaki jablka czy np gruszki??? Karol za jablko ze skorka dalby sie pokroic, ale hmmm jakos boje sie ze wieksza ilosc moglaby mu siasc na zoladku albo jakos zaszkodzic

Ostatnia edycja:
Ooo taki pasibrzuch lezy :-)

Załączniki

• 1416920130087.jpg
    1416920130087.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Dziewczynki moje kochane-nadrobie Was,obiecuje ale najpierw wpadam radosna od rana:)Dwa dni temu moja sasiadka urodzila synka,nasza wyczekiwana Krysia tez juz jest na swiecie i dzisiaj moi znajomi dostali tel ,ze czeka na nie dziecko -przeszli pol roku temu procedury i szkolenie adopcyjne:) same radosne chwile i wiesci:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry