madzia128
Fanka BB :)
Życzę miłej niedzieli wszystkim :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Daria otworzyła oczy punkt 9 i do razu woła mlekoooooo 

Daria chodzi w rajstopach po domu bo inaczej sie nie da bo zaraz słyszę plask plas gołe stópki idą
w lecie nie było problemu bo ciepło no ale teraz nie za bardzo na gołe stópki buty i skarpety są na 5 minut
jak kiedyś wcisneła gdzieś jednego buta to tydzień szukałam 
Kobieto, Twój mąz powinien Cię na rękach nosić.
tylko kable od anten biją po balkonach
niedziela mineła szybko i też cos się działo ;-)rano sprzedaliśmy moje auto (kupiec był już umówiony i zdecydowany ) wiec tylko podpisane umowy i oddanie kluczyków potem skoczyłam na szybkie zakupy dziś było otwarte pepco !! Pani w sklepie mówiła że już do samych swiat maja być otwarte co niedziela ale mi sie trafiła sliczna tunika / sukienka na Darię cała srebna z taką kokardą w gazetce były to jak masz to sobie zobacz piękna bedzie na sylwestra ;-)i tylko jedna w rozmiar 92 Daria pepcowe ubrania nosi już tylko na 92 ;-)potem już w domku graliśmy z Dawidem w gry karciane
;-)