reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

Gosiak, no Nelkowa nocka cudna. Może Krysia poprzednią tez tak chciała pociągnąć, tylko matka jej nie dala i po 1 obudziła na jedzenie. A jak juz Tymciowi po wychodzą wszystkie zęby to i on spokojne będzie spał do rana, taka mam tez nadzieje z Mikołajem (i oby zdążył zanim Kysia zacznie ząbkować).

Spokojnie, na pewno zdążysz wszystko przygotować.

reklama
Wisienka :-) :-* pewnie jesteście z Siostra w ferworze przygotowań :-)

Gosiak makowiec? Mniam. Ja kupiłam gotowy, mały. Bo tylko Mikotkowy zjada ;-) pięknie Nelka spala.

Palin jak sytuacja? Dzieci.śpią?

J. Właśnie poodkurzal, jestem.w trakcie ścierania kurzy. W.sumie wszystko zrobione i to.na spokojnie. Zostało sprzątnac łazienkę i klatkę. Poczekam.aż Zosia usnie, bo oczka jej się schodzą.

Wpadlam na chwile, zyczyc kazdej z osobna wesolych swiat, szczescia z mezami i dziecmi, duzo ciepla rodzinnego i aby wszystkie wasze marzenia sie spelnily.
My sie zaraz zabieramy do rodzicow. Jestem wdzieczna m, ze wszystkiego robilismy po polowie i odwalilismy kawal dobrej roboty. Niestety ciastek juz nie zdazylam zrobić :(

reklama
U nas tez po .. prezentowo :) a to nie wszystko :( gdzie ja to pomieszcze

Załączniki

• 1419449377537.jpg
    1419449377537.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 64
Do góry