Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Korba dzisiaj się zaczął
Natis
Ja jak czekam tej daty na suwaczku!
ewelinka super wieści!
Mam dzisiaj "jazdę" na zmianę fryzury....włosy mam za łopatki a coś mi po głowie chodzi drastyczne ich skrócenie....No i farbowanie na dniach na pewno!

No i kompletnie jakoś nie potrafię wymyślić. Myślałam, że może coś w stylu greckim, ale przy moich 154 cm niespecjalnie pasują. Może coś doradzicie? Nie chcę kupować, tylko wypożyczyć, bo nie będzie wesela, a na sam ślub, na te 1,5 godziny to szkoda mi trochę kasy dużo wydawać.
puki co nie mam najmniejszych problemow ze spaniem, spie jak kamien, zasypiam bez problemu, budze sie dopero rano. Szykuje sie na zajecia z malym i niestety nie chce mi sie ale musze isc. Milego dnia wszystkim.Też najchętniej skróciłabym włoski, ale pod koniec stycznia mamy ślub kościelny i muszę trochę je podchodować, żeby jakoś je móc upiąć. Największy problem - trzeba zmienić sukienkę :-( A była taka fajna wybrana, "zimowa" - śnieżno biała z haftami jak płatki śniegu. Ale z gorsetem. A w 5 miesiącu to o takich ściskach to mogę zapomniećNo i kompletnie jakoś nie potrafię wymyślić. Myślałam, że może coś w stylu greckim, ale przy moich 154 cm niespecjalnie pasują. Może coś doradzicie? Nie chcę kupować, tylko wypożyczyć, bo nie będzie wesela, a na sam ślub, na te 1,5 godziny to szkoda mi trochę kasy dużo wydawać.
---------
Co do kiwi - polecam. Jeszcze wcześniej pamiętam, ze jak zjadłam ze 2 lub więcej (w końcu nie są takie duże), to łazienka musiała być wolna i dostępna. A teraz jak tylko zapowiada się na zaparcie, to 2 kiwi - i problemu nie ma. Myślałam, ze to tylko na mnie tak działa, ale niedawno mój A też miała mały problem, zjadł 2 i na drugi dzień rano "płakał", że do pracy nie zdąży, chyba, ze pójdzie z sedesem![]()