Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niby jak to nie wiem. Najgorsze ze to rano bo musze isc sama, maz musi isc do pracy bo grozi mu zwolnienie z racji redukcji stanowisk wiec umre ze strachu chyba. Zaraz po musze sie szybko wyzbierac bez wzgledu na wyniki i leciec z Adamem na zajecia logopedyczne, dojazd taksowka zajmie z 15 min wiec bede miala naprawde cieki poranek. Tym bardzieb prosze wszystkie o zaciskanie kciukow :-(natis 8.40 rano mam byc w szpitalu wiec pewnie w okolicach 9 bede miala usg. Godzine wczesniej mam wypic duza ilosc wody i nie siusiacniby jak to nie wiem. Najgorsze ze to rano bo musze isc sama, maz musi isc do pracy bo grozi mu zwolnienie z racji redukcji stanowisk wiec umre ze strachu chyba. Zaraz po musze sie szybko wyzbierac bez wzgledu na wyniki i leciec z Adamem na zajecia logopedyczne, dojazd taksowka zajmie z 15 min wiec bede miala naprawde cieki poranek. Tym bardzieb prosze wszystkie o zaciskanie kciukow :-(
Dobrze wiedziec!! hihihih
, od trzech dni za mną łaziły . Wiem , że nie bardzo to zdrowe (ocet) ale nie mogłam już dłużej
. A teraz mam ochotę na budyń kokosowy. Była przerwa w zachciankach po czym wróciły ze zdwojoną siłą !!!! Ja biorę tylko folik , witaminki nie. Czekam na drugi trymestr. Gratuluję tym mamusiom które już wkroczyły w ten upragniony czwarty miesiąc. Włosy moje też się przetłuszczają masakrycznie , no i odrosty też mam. Z tym też czekam na czwarty miesiąc.