Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

niby jak to nie wiem. Najgorsze ze to rano bo musze isc sama, maz musi isc do pracy bo grozi mu zwolnienie z racji redukcji stanowisk wiec umre ze strachu chyba. Zaraz po musze sie szybko wyzbierac bez wzgledu na wyniki i leciec z Adamem na zajecia logopedyczne, dojazd taksowka zajmie z 15 min wiec bede miala naprawde cieki poranek. Tym bardzieb prosze wszystkie o zaciskanie kciukow :-(natis 8.40 rano mam byc w szpitalu wiec pewnie w okolicach 9 bede miala usg. Godzine wczesniej mam wypic duza ilosc wody i nie siusiacniby jak to nie wiem. Najgorsze ze to rano bo musze isc sama, maz musi isc do pracy bo grozi mu zwolnienie z racji redukcji stanowisk wiec umre ze strachu chyba. Zaraz po musze sie szybko wyzbierac bez wzgledu na wyniki i leciec z Adamem na zajecia logopedyczne, dojazd taksowka zajmie z 15 min wiec bede miala naprawde cieki poranek. Tym bardzieb prosze wszystkie o zaciskanie kciukow :-(
Dobrze wiedziec!! hihihih
, od trzech dni za mną łaziły . Wiem , że nie bardzo to zdrowe (ocet) ale nie mogłam już dłużej
. A teraz mam ochotę na budyń kokosowy. Była przerwa w zachciankach po czym wróciły ze zdwojoną siłą !!!! Ja biorę tylko folik , witaminki nie. Czekam na drugi trymestr. Gratuluję tym mamusiom które już wkroczyły w ten upragniony czwarty miesiąc. Włosy moje też się przetłuszczają masakrycznie , no i odrosty też mam. Z tym też czekam na czwarty miesiąc.