Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I już teraz wiem, dlaczego wylał mi się kubek z herbatą na szafę ....
Uff... ja mam to samo.. lekki sen i ciągłe sny... to dość męczące muszę przyznać. Po ile godzin dziennie śpicie? Ja często polegnę już około 22... choć wtedy budzę się koło 6.. Czasami wydaj mi się, że lepiej się wyśpię jak przełażę do 24.. Też tak macie? ;-)

mąż wychodził o 7 do pracy to sie obudziłam a młody dzis do szkoły na 9 to mysle sobie poleże jeszcze i tak mi się zasneło że znowu śniły mi sie jakieś dziwne rzeczy tak sie wymęczyłam w tym snie synek mnie obudził bo wstał było po 8 to wstałam taka zmęczona że nie mogłam się wogule obudzić ale pobudkę miałam pod blokiem bo mi akumulator w aucie padł i za cholerę nie odpalił musiałm dzwonic po posiłki no ale w końcu synek się spuznił do szkoły a ja się zdenerwowałam tak że prawie się nie rozplakałam teraz mnie głowa boli i tak ciężko dla mnie zaczął się poniedziałek brrr
dobrze że jutro wizyta i zobaczę swoję maleństwo trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu faktycznie dużo ich będzie co czytać