Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dalej się czuję taka zdezelowana. I chyba będę musiała położyć się spać. Ale jeszcze sobie coś zjem - napadła mnie dziś chęć na kanapki z ogórkiem i pomidorem (oczywiście z solą i pieprzem). Jeśli nie zasnę to będę tak podjadać do samego obiadu...
Witaj. Tylko 5dni do twojej wizyty zleci szybkoWitam Wszystkie czerwcowe mamusie ! Jestem Marta z Kalisza, termin mamy na 15.06 - przyszłą wizytę na 26.11 - ostatni raz byliśmy 24.10 więc mam w sobie mieszankę uczuć przed wizytą : starch czy wszystko dobrze, szczęście bo to pierwsza ciąża po trzech latach starań,
KCIUKI KCIUKI ZACIŚNIETE, CZEKAMY NA RELACJEWitaj Martusio !
Na pewno będzie wszystko dobrze a obawy, no cóż... my wszystkie tu mamy. I wcale się nie ma co dziwić, jak tu się nie martwić o tak ważą istotkę - dmuchać i chuchać będziemy zawsze
Spokojnej ciąży życzę !
Za 20 min jadę do gin... aż mnie żołądek ściska - czuję się jak przed jakimś ważnym egzaminem albo pierwszą randką - mało kiedy mam takie motyle w brzuchu![]()
Jej ile ty tego łykasz :O Szok normalnie. No ale ty masz 3Martusia witaj!
dopisując się do wątku kwasu foliowego to ja biorę mega dawki 5mg i co drugi dzień 10mg (normalnie jest 0,2mg) do 12 tygodnia, oprócz tego biore PregnaPlus (tez zawiera kwas foliowy :-) + kwasy omega i inne dobroci) do tego magnez +witB6, wit B kompleks, preparat drożdzowy (ponoć poprawia wchłanianie magnezu) i oczywiście do tego zestawik hormonów: duphaston + luteina+ estrofem ufff dużo tego jesti jeszcze syropek Lactulose - super na ciążowe zaparcia ;-)
Życzę wszystkim spokojnej bezmigrenowej środy:-)