Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mam już więcej niż niektóre z Was miały lub będą miały na porodówce. Mówi się trudno nie martw się na pewno będziesz mogła donieść na następna wizytę!trzymam kciukasy!!Hej dziewczyny. Ja właśnie wróciłam z przechodni bo była po odebranie wyników bo rano zadzwonili do mnie od gin że zamiast na poniedziałek na wizyte mam przyjść dzisiaj. bardzo się stresuje przed nią. wizyte mam o 16.15 i bede maiła robione tez usg. a na ogół widze że wyniki badań mam dobre :-)
trzymam kciuki za reszte mam dzisiaj wyzytujących
czapelka- ja tez mam nerwy przed wizytą a tym bardziej że nie zdąrzyły mi przyjść wszystkie wyniki badan tzn hbs i toxo
Zawsze kiedy dopadnie mnie takie wymiotowanie trace przytomnosc oczy mam wtedy otwarte zero reakcji na swiatło i cała sztywna mężuś pierwszy raz widział chciał mi pomóc i palucha do buzi wsadził a ja tak zacisnęłam zęby ,że by po palcu było biedny do dziś go boli...Czapelka, biedna Tyś , niedawno przechodziłam rota, to jedna wielka maskara, lepiej leżeć z gorączką niż wymiotować. Musiało nieźle Cię chwycić skoro aż przytomność traciłaś.
Czapelka, Emilia - kciuki oczywiście trzymam i Korba za Ciebie też !!!!!
Ja, Natis pierogi robię tylko kupne - nie mam cierpliwości do lepienia ( a właściwie czasu ). Czasem robię tylko z białego sera, nazywają się chyba leniwe ale nie wiemNatomiast bardzo pyszne.
. Czapelka biedna Ty , okropne , ze tak tracisz przytomność . Zdrówka dużo życzę.