Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

WitajHej,
chętnie do Was dołączęMam termin na 6 czerwca i właśnie wróciłam z drugiego już badania USG
To moja druga ciążą i nie wiem jak u Was, ale ja zupełnie inaczej ją przeżywam... Na plus i minus
co do kremów - stosowała któraś z Was rossmanowski baby dream dla ciężarnych? Ja używam - i nie narzekam.
WitajWitam wszystkie mamusie!
Mam 26 lat i mieszkam w Krakowie, jestem mężatką od 26.04.2011 (musiałam sprawdzić grawer na obrączce bo nigdy nie pamiętam) w styczniu mam nadzieję przeprowadzimy się już do naszego domku, a tym samym wyprowadzimy od teściów - tak więc moja radość jest ogromna:-)To moja pierwsza ciąża więc zapewne w razie wątpliwości będę zadręczać Was pytaniami;-)
Wtedy biust mi "trzasnal" z 75B na 85DD
a po ciazy zostalo 80C. I teraz jeszcze sie nie za wiele zmienilo w tej kwestii. No moze ciut podpompowane ale staniki wc iaz te same...
W wiekszosci przypadkow rosnie rowniez obwod pod biustem, co rowniez jest powodem dyskomfortu, jezeli za ciasny - warto zwrocic na to uwage kupujac nowy stanik. A eks sie nie przejmuj - ciaza rzadzi sie swoimi prawami i nie wszystkie wygladamy super kwitnaco (w tym ja
) - na marginiesie dodam, ze na pewno wcale nie wygladasz tak zle jak uwazasz - ale co najwazniejsze - nosisz dziecko m. i to jest wystarczajacy powod, bys byla przez niego 1000 razy bardziej pozadana kobieta od eks
No ale wierze, ze czasem masz dosc :-)