paulus3d
Fanka BB :)
Hej
Kari pociesze cie, ja od prawie 5 lat nie jestem sama. Od tylu tez nie chodze na imprezy ani nie robie. Na palcach moge wyliczyc kilku godzinne wyjscia. Raz bylam na balu sylwestrowym i dwa razy na weselu:-) to jedyne imprezy bez dzieci.
Ja dzis od rana robie pranie i male porzadki, pomaga mi tesciowa. Jutro juz leci do polski. Pozmieniala mi posciele, poczyscila w lazience, zaraz ma gotowac rosol na 2 dni:-) Zawsze bede miwla lzej przez jakis czas.
We wtorek usg:-)
Kari pociesze cie, ja od prawie 5 lat nie jestem sama. Od tylu tez nie chodze na imprezy ani nie robie. Na palcach moge wyliczyc kilku godzinne wyjscia. Raz bylam na balu sylwestrowym i dwa razy na weselu:-) to jedyne imprezy bez dzieci.
Ja dzis od rana robie pranie i male porzadki, pomaga mi tesciowa. Jutro juz leci do polski. Pozmieniala mi posciele, poczyscila w lazience, zaraz ma gotowac rosol na 2 dni:-) Zawsze bede miwla lzej przez jakis czas.
We wtorek usg:-)
narazie jestem po filiżance "cienkiej" kawki ale może wino mnie postawi na nogi
z racji dzisiejszego nastroju obawiam się,że jak przyssam się do butelki to siłą będą ją odbierali..
proboszcz.. To mnie prześwięci za mój panieński brzuszek łohoho
ale ja mu Maryśki na boku nie wypominam

. Zaraz sie biorę za gotowanie.
tak jak miał ćwiczyć z adasiem po pracy, to z góry zalecane przez logopede żeby mały sie nie przyzwyczaił tylko do mnie i chciał pracować z wieloma osobami. Ćwiczyli 2dni a potem było ze jest zmęczony, ze Adam sie nie skupia i on nie da rady z nim tego wykonać, ze nie ma czasu... A mimo ze na kolegów sie nie zgodziłem (rozmowa była 2tyg temu) to i tak olal i wczoraj przypomniał ze to dziś przychodzą. Ja juz nie mam sił sie z nim kłócić. Dziś mam jakiś kryzys emocjonalny, miałam ochotę wlac adasiowi przy ćwiczeniach,