mama wikusi2010
Fanka BB :)
ale naprodukowałyście od rana
Co do przedszkola to nasza jak się dostanie to na ''stałe'' pójdzie jak będzie miała 3,5 roku.
Kari tyle nieszczęść na jedną osobę to za dużo.... Mam nadzieję ze słońce i w końcu dla was zaświeci.
Paulunia ja bym małą puszczała dalej do przedszkola skoro tak dobrze sobie radzi. Może jest możliwość ograniczenia liczby godzin i wtedy mniejsza kaska?
Co do przedszkola to nasza jak się dostanie to na ''stałe'' pójdzie jak będzie miała 3,5 roku.
Kari tyle nieszczęść na jedną osobę to za dużo.... Mam nadzieję ze słońce i w końcu dla was zaświeci.
Paulunia ja bym małą puszczała dalej do przedszkola skoro tak dobrze sobie radzi. Może jest możliwość ograniczenia liczby godzin i wtedy mniejsza kaska?
Dobrze, że pomaga.
Na co ja, tu trzeba wyprawkę zacząć kompletować, a nie jakies pozyczanie jałmużnej! A ten wnerw, że co ja od niego chcę, mam nakitrane nie wiadomo ile, i jeszcze coś chce od niego, w domu pralki wszystko pokupowane, nic nie musialam kupować i czy to marna wyprawka?! Przepraszam bardzo ale co ma pralka do dziecka? Skoro uważa, że pralka jest tylko dla dziecka to po co ona mu w takim razie? Dlaczego byłej żonce nie oddał pralki DLA DZIECKA jak się wyprowadzała. Oczywiście postawiłam się, że wyprawka jest po połowie. Na moje pytanie "dlaczego jego zdaniem ryczałam wczoraj do nocy, po telefonie od szefowej, odpowiedział NIE WIEM.