Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Potańczyliśmy troszkę, najadłam się pod korek, pszczoły poszalały (było duzo miejsca do biegania)
i wróciliśmy do domku. Niestety srasznie zmarzłam w kościele (pończoszki!) i teraz przeziębionko:-(
Ja zawsze miałam 75C, ale po ciąży zrobiło się oklapnieteB
. Teraz cośtam w okolicy D mam- mąż pod wrażenien
Współczuję problemów ze spaniem. Ja czasem zasnąć nie mogę, ale za to potem śpię jak zabita.
A no tak,hehe Wielkanoc jest na koniec marca ;-)
Dobrze, że wyniki w normie ! A jak ciśnienie ?Jeśli chodzi o basen to ja musiałam zakupić sobie strój ciążowy , ponieważ w żaden stanik się nie mieściłam
Teraz jakoś mało zaglądam, w weekend mój S wymyślił , że kupimy akwarium z rybkami więc jeździliśmy i kupowaliśmy wszystkie potrzebne rzeczy żeby zrobić ładne akwarium. Teraz mój S ma tydzień urlopu więc załatwiamy wszystkie zaległe sprawy... W środę endykrynolog dzisiaj odebrałam badania, wygląda na to że jest ok;-)
Ja wczoraj oglądałam staniczki bo S stwierdził , że na walentynki mi kupi. To ja jaka praktyczna żonka podpowiedziałam mu żeby od razu taki do karmienia - romantycznie to nie zabrzmiałoKorba fajnie , ze wyniki ok. A stanik dziś kupiłam - miska D
. Normalnie noszę B . A zazwyczaj w ciąży dochodziłam najwyżej do C. Matko i córko ten stanik wygląda jak dwa namioty !!!!
barchanowych gaci neiemam. Poza tym sukienkę miałam obcisłą i wszystko pod nia było znać- gacie tez. Nei spodziewałams ię, ze w kościele może byc tak zimno- w naszym zwykle się rozbieram bo mi gorąco. No i teraz mam
Potem to juz raczej słoniowato
Ale mój D się mną zawsze zachwyca jak w ciąży jestem, więc skoro się jemu podobam, to musi być ok.
A też tak macie się się krępujecie teraz przed waszymi mężami. Ja nie cierpię jak na mnie patrzy gdy jestem bez ubranka. Czuję się totalnie nie atrakcyjna z tym brzuchem![]()
Natis, po ostatnim usg termin mi się przesunął na 10.06, a że będę mieć cesarkę to pewnie będzie to maj. Liczę więc, że za 4 miesiące pójdziemy na spacer, ciągle sobie te spacery wyobrażam. To mi pomaga przetrwać bóle, które już mam od leżenia. Damy radę![]()