reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Sara masz racje... wkurza mnie że on śpi :dry: najchętniej przywalilabym jakimś garnkiem w kuchni żeby się obudził :-p ale szkoda mi Laury bo przysypia...
Dmuchawcu ja też jednak zrobiłam sobie kawę. Najwyżej się przekręce :-p
Mikoto strasznie się cieszę że u Zosi taka ogromna poprawa :tak:

reklama
wisieńka: taka mądra to ja nie jestem... ;-) Być może jej coś nie podpasowało: pani, koleżanki, itp. Trzeba dać trochę czasu. A może przyczynił się też fakt, że Antoś jest w domu z mamą, a ona musi iść do przedszkola? Daj jej czas i nie wypytuj za często o przedszkole. Może tak rozmową wieczorem pokieruj, że sama powie o co chodzi. Dzieci lubią odniesienia do bajek, zwierzątek. możecie pogadać o misiu(?) który nie chciał chodzić do przedszkola. zapytaj ją jak myśli: czemu on tam nie chce chodzić? Może poda ci przyczynę. A jaką? No pewnie taką jaką ona zna. Tyle mogę Ci poradzić...

Aha! Z mojego Bartka ciężko coś wycisnąć. Działał (jak był mały) taki patent,że rozmawiałam z nim za pomocą jego ukochanego niebieskiego misia. Misiowi więcej powiedział niż mi...

mikoto: cieszę się, że z Zośką lepiej. I to jest najważniejsze. O to nam-matkom chodzi, żeby dzieci były zdrowe i szczęśliwe. Udało Ci się to osiągnąć. Nie ważna forma- ważny cel. :-)

Ostatnia edycja:
Mikoto- ja tez sie cieszę, kochana!:tak::-)

Komu tam sie kawa skończyła? U mnie cały dzbanek:tak::-D

Sa-ra - ja tez pakuje paczki, Spredałam ubranko do chrztu i kurteczkę też:tak:

Dmuchawcu ja poproszę kawy jeszcze - właśnie kończę moja ulubioną włoską - po 3 miesiącach smakuje wybornie:tak::tak:

Wisieńka tak jak radzi anilek + dużo cierpliwości, rozmów i tłumaczenia

Dzien dobry i ja sie witam,
TYmek po sniadanku ma drzemke wiec ja wcianm swoje i zaraz herbate zrobie.
KIngusia - mam nadzieje, zejednak dzien bedzie nalezal do udanych. U nas tez pochmurno i na dodatek zimno! mam 8 stopni za oknem brrrrr

Wisienko
- na pewno dasz rade...ladnie sobie to zoorganizujesz i nim sie obejrzysz bedzie juz weekend

Bona - wow kolejna uzdolniona mamusia z nami :tak:

Sara - tez nie wiem gdzie bede to upychac...jeszcze pare takich wypadow a szafy nie pomieszcza :-D ale za to ja oko moge cieszyc
Dmuchawcu - jestem jestem...pamietaj ze u mnie godzinka wczesniej wiec dopiero 9 :tak:

Mikotoko - ciesze sie ogromnie, ze ZOsia dobrze sie czuje. A co do pokarmu ...nie mozesz pomrozic i potem wiekszej porcji zaniesc do banku mleka?? w jakims szpitalu na pewno maja, a dla wczesniakow czy noworodkow pokarm z piersi bardzo sie przyda.

anilek ja jej mówię, ze Antoś idzie do swojego przedszkola, Mila do swojego a mama do pracy żeby nie była zadrosna i nie martwiła się, ze jak wróce do pracy to jak tauś zniknę na długo. Spróbuję z tym Misiem. Dzięki
dmuchawcu mi się skonczyła kawa i power :confused: a pranie w pralce czeka na rozwieszenie(napisałam najpierw w lodówce)
Kingusia ja ci radzę Nie bądz CICHO :-DNiech się męczy, a co!

Kingusia - wpadnij do sypoialni i sie pokrec troszke...tu co schowac tam wez i tyle :-p

Bylam pewna , ze 9 wypada we wtorek a to dzis !!!!!! najpierw przychodzi do nas polozna srodowiskowa a potem druga tura szczepien!!! Prosze o &&&& za Tymka, aby dzielnie to zniosl :tak:

Lece herbate robic.....mnie nadal w nosie kreci, terazgardlo drapie...ehhh nie widze tego dobrze. Jakas kuracje zastosuje dzis na noc

reklama
Do góry