Kochane ja melduje sie na szybcika.
Dzis zaliczylismy krotki spacer po paru, ale po pierwsze wialo jak 150 a po drugie wzielismy psiaka, a to jego pierwsz taki dlzuszy spacer od czasow operacji. Potem pojechalismy do weta na szczepienie i obciecie pazoru, do sklepu a zaraz wpadaja znajomi na ploty.
Jutro z kolei tez spodziewamy sie znajomych wpadaja do miasta a nie widzielismy sie od czasow mojej ciazy, o ile doborze pamietamy, bo Tymka na pewno nie widzieli.
Synia znowu cos na policzkach wysypala a nic nowego nie dostal i jakies czerwone je troche cale ma. Lece klasc marudke
Nadrobie Was wieczorem :*
Dzis zaliczylismy krotki spacer po paru, ale po pierwsze wialo jak 150 a po drugie wzielismy psiaka, a to jego pierwsz taki dlzuszy spacer od czasow operacji. Potem pojechalismy do weta na szczepienie i obciecie pazoru, do sklepu a zaraz wpadaja znajomi na ploty.
Jutro z kolei tez spodziewamy sie znajomych wpadaja do miasta a nie widzielismy sie od czasow mojej ciazy, o ile doborze pamietamy, bo Tymka na pewno nie widzieli.
Synia znowu cos na policzkach wysypala a nic nowego nie dostal i jakies czerwone je troche cale ma. Lece klasc marudke
Nadrobie Was wieczorem :*

I sie wkurzylam, ale juz mi lepiej 

Trzymam kciuki, by przeszlo jak najszybciej! ;-):-) Zawod mama? Ciekawe, gdzie to
Prosze Cie... ;-)
No i w sumie mial racje, az sie zdziwilam, jak duza, dlatego postanowilam, ze drugie dziecko tez chce urodzic jak najszybciej, bo: a) wg mnie im mniejsza roznica wieku miedzy dziecmi, tym lepiej; b) wlasnie z tego samego powodu, co powiedzial profesor. Chociaz dla mnie juz i tak nie ma ratunku, bo nie urodze przed koncem studiow i tak i tak 

Udanej Niedzieli! Trzymaj się!