Bona87
Mama Michasia
Hej Dziewczynki!
Wczoraj miałam wolne, bo pojechałam z Misiem do alergologa, a potem ja do dermatologa. Jak na złość, Michaś nie zasnął o 9, ale był całkiem grzeczny. Zasnął, jak tylko ruszyliśmy samochodem
U pani doktor grzeczniutki, u dermatologa jeszcze bardziej. Zasnął w drodze powrotnej, jeszcze pod domem siedziałam z nim w samochodzie, bo wiedziałam, że jak go tylko wezmę, to się obudzi 
Alergolog powiedziała, że prowokację zrobimy dopiero za rok :-
-
-
-( Szczerze miałam nadzieję, że zaczniemy pomału wprowadzać nabiał, ale nic z tego... Spytałam, co z kośćmi, ale doktor mnie zapewniła, że dużo warzyw i owoców załatwi sprawę. Poleciła czarne porzeczki i buraczki. Niestety, Michaś ma po mnie cerę naczynkową, więc dostaliśmy krem na naczynka... Trochę byłam podłamana, ale po powrocie do domu zobaczyłam w TV jakąś reklamę Fundacji Polsat i sobie uświadomiłam, jakie to szczęście, że Misio ma tylko skazę białkową...
W ogóle Michaś ma ostatnio fazę na przytulaski i całuski :-) Uwielbiam to!!!

Trochę jestem co prawda uśliniona, ale co tam 
Robaczku- świetne zabaweczki dla Hubisia!!! Piękne powitanie Taty
Palin- łoj, hormony szaleją
Oby szybko minęło ;-) A Miki faktycznie ładnie wcina 
Natis- współczuję, moja Przyjaciółka też robi sobie teraz implant, więc wiem, jak to wygląda... Karolina po każdej wizycie jest na lekach przeciwbólowych. Teraz miała odkrywanie tej śruby i za dwa tygodnie już piękny ząbek ;-)
Madziu- jak tam cc koleżanki? Wszystko się udało? Pochwal się paznokciami!!!
Teri- z jednej strony fajnie, że będą odnawiać elewację, ale z drugiej strony może to być trochę uciążliwe, zwłaszcza teraz, latem, bo ani okna otworzyć... Mam nadzieję, że przeżyjecie bez większych problemów
Gosiak- super, że podjęliście decyzję!!! Będzie pięknie, zobaczysz!!! A Natisek nasz uzdolniony na pewno coś podpowie w sprawie urządzania, w końcu jest ekspertem
Maryś- to jeszcze nie staraliście się o becikowe? My w niedzielę kupiliśmy Michasiowi foteli Romer King Plus, ale do 18 kg, bo zawsze Misio zasypia w podróży i chcieliśmy mieć możliwość zmiany pozycji na leżącą.
Mikotku- super, że zaoszczędziłaś!!! Dziękuję raz jeszcze za informację o promocjach, dziś po pracy pojadę do Biedronki!
Justa- super, że Filipek zaczyna stawiać kroczki!!! Michaś sam wstaje, stoi kilka sekund, ale jak próbuję skłonić go do przyjścia, to przyjmuje pozycję do raczkowania
Ale i tak cieszy mnie, że sam wstaje ;-) Fajnie, że macie już samochód sprawny i gotowy do drogi 
Wracam Kochane do pracki!!!
Wczoraj miałam wolne, bo pojechałam z Misiem do alergologa, a potem ja do dermatologa. Jak na złość, Michaś nie zasnął o 9, ale był całkiem grzeczny. Zasnął, jak tylko ruszyliśmy samochodem

Alergolog powiedziała, że prowokację zrobimy dopiero za rok :-
W ogóle Michaś ma ostatnio fazę na przytulaski i całuski :-) Uwielbiam to!!!

Robaczku- świetne zabaweczki dla Hubisia!!! Piękne powitanie Taty

Palin- łoj, hormony szaleją

Natis- współczuję, moja Przyjaciółka też robi sobie teraz implant, więc wiem, jak to wygląda... Karolina po każdej wizycie jest na lekach przeciwbólowych. Teraz miała odkrywanie tej śruby i za dwa tygodnie już piękny ząbek ;-)
Madziu- jak tam cc koleżanki? Wszystko się udało? Pochwal się paznokciami!!!
Teri- z jednej strony fajnie, że będą odnawiać elewację, ale z drugiej strony może to być trochę uciążliwe, zwłaszcza teraz, latem, bo ani okna otworzyć... Mam nadzieję, że przeżyjecie bez większych problemów

Gosiak- super, że podjęliście decyzję!!! Będzie pięknie, zobaczysz!!! A Natisek nasz uzdolniony na pewno coś podpowie w sprawie urządzania, w końcu jest ekspertem

Maryś- to jeszcze nie staraliście się o becikowe? My w niedzielę kupiliśmy Michasiowi foteli Romer King Plus, ale do 18 kg, bo zawsze Misio zasypia w podróży i chcieliśmy mieć możliwość zmiany pozycji na leżącą.
Mikotku- super, że zaoszczędziłaś!!! Dziękuję raz jeszcze za informację o promocjach, dziś po pracy pojadę do Biedronki!
Justa- super, że Filipek zaczyna stawiać kroczki!!! Michaś sam wstaje, stoi kilka sekund, ale jak próbuję skłonić go do przyjścia, to przyjmuje pozycję do raczkowania

Wracam Kochane do pracki!!!