reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Teri dziekuje,nameczylam sie,bo budzet przed porodem byl juz minimalny,ale cos tam sie udalo tanim kosztem zorganizowac. Meble z Ikei,boczny "zaglowek"przy lozku robilam sama,pudla na szafie tez sama,malowala kolezanka,tata panele polozyl,tapetowalismy wszyscy,firanki najzwyklejsze z Jysku. Jestem z tych oszczednych-zycie kiedys dalo mi po dupie i pewne nawyki pozostaly. Reszta domu szalu nie robi,duzo jeszcze do wykonczenia...tak czekam az w totka wygram;)

Dziewczyny nie mam pojecia kiedy dam rade ogarnac fb,poki co jestem tam mega gapa,nie wiem co do czego,nie moge sie z Wami polapac;)

Zaraz doczytam co tu naskrobalyscie.

reklama
Bona matko! straszna tragedia...mam nadzieje,ze w firmie wszyscy szybko dojda do siebie..atmosfera jest pewnie koszmarna.

Mikoto piekna jadalnia:) weekend rodzinny-super:)

Kingusiu przykro mi,ze z pracy nici-nie wiedza tam co traca! Zycze Tobie,zeby sama sie znalazla-super platna,bezstresowa i wymarzona:)
Gratulacje dla Laury-jak juz ruszy z miejsca tak sama to zobaczysz jak bedzie biegac:)

Kinia - GRATULACJE DLA LAURY - przyzwyczajaja sie do takiego widoku :-p jak Tymek stanal pierwszy raz to chcialam az krzyknac z radosci ale siedzialam cichutko aby go nie wystraszyc . A zdjecie Laury w kurteczce ???

Emka - dolaczam do Terii pokoik cudny !!! najwazniejsze to miec pomysl i troche umiejetnosci. Ja ani tego ani tego nie posiadam, wiec kiedys sie namecze jak nie wiem :-p Tez mialam ten problem na poczatku, ale szybko sie polapiesz ktora to ktora i dzeciatka dopasujesz ;-)

Tymek dostal wysypki - wiec stawiam, ze to po szczepieniu. Nie jest duza ale biegnie od pachwinki po kawalek brzuskza. Nawet mocna nie jest no ale uczulic go nic nie moglo :confused2: i teraz nie wiem co z tym zrobic ...wapno nie pomoze tu , smarowac to czyms ??? goraczki brak.

Emil na poniedzialek i wtorek jedzie na szkolenie wiec sami zostajemy, a mialam nadzieje, ze pojdzie ze mna na wizyte co by Tymka okielznac...

Wylicytowalam ciuszki dla malej wszystko za jakies 30 zl :-D wszystko na 6-9 miesiecy ale jak zobaczylam ten ostatni komplecik to musialm. Bedzie lezalo ale co tam :-p

$_51.jpg$_54.jpg$_57.jpg

Załączniki

• $_51.jpg
    $_51.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 53
  • $_54.jpg
    $_54.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 49
  • $_57.jpg
    $_57.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 50
podejście do posta nr 3 !

już mnie 2 razy dziś wywaliło z neta.
Barti śpi, D pojechał z Wojtkiem na rower ( tak wrócił mój syn z wojaży) :-D, Teściowa z teściem na zakupach, chwila dla siebie.... :tak:

ankaka, zasuwaj do lekarza co z okresem, ja mam mięśniaki i mam mega nieregularny teraz, raz 15 dni raz 40
Kinia, nie ta praca będzie inna, widać twoja na ciebie jeszcze czeka, a Laurka no super, !!!! brawo niedługo zaczniesz ją prosić żeby posiedziała chwile na miejscu jednym :D
Mikotku jadalnia śliczna... mmm ;-) coś jeszcze miałam ci odpisać ale zapomniałam co.....:sorry:
Bona u mnie pracy tydzien temu zginął 27letni chłopak, paleta (ponad tona) chyba na niego spadła.
chciałam wam wysłać troszkę moich chłopców ale od wrzucania zdjęć mnie wywala z neta, może później w osobnym poście,
Barti na roczku chwycił tylko kase i książkę...
ooo i po spaniu Bartka, buziaki :* :sorry:

roczek 054.jpgroczek 016.jpgroczek 017.jpgroczek 027.jpgroczek 032.jpg

Załączniki

• roczek 054.jpg
    roczek 054.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 47
  • roczek 016.jpg
    roczek 016.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 48
  • roczek 017.jpg
    roczek 017.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 49
  • roczek 027.jpg
    roczek 027.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 52
  • roczek 032.jpg
    roczek 032.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 48
roczek 053.jpgroczek 037.jpgroczek 038.jpgroczek 039.jpgroczek 044.jpg

Załączniki

• roczek 053.jpg
    roczek 053.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 52
  • roczek 037.jpg
    roczek 037.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 50
  • roczek 038.jpg
    roczek 038.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 51
  • roczek 039.jpg
    roczek 039.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 49
  • roczek 044.jpg
    roczek 044.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 54
a tak był urany do kościoła na swoją mszę ;-)
roczek 045.jpgroczek 046.jpgroczek 047.jpg

Załączniki

• roczek 045.jpg
    roczek 045.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 50
  • roczek 046.jpg
    roczek 046.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 47
  • roczek 047.jpg
    roczek 047.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 50
Asiula
śliczne fotki, kawaler cudny i torcik mniam !
Mikoto
to super ze J w domu. Będziecie mieć miły weekend.
Teri
Podobno ile ludzi tyle przepisów na leczo , ja też robię często na 3 sposoby.
Kinia brawo dla Laury
Gosiak
Cudne ciuszki. Wapno nie zaszkodzi. Ciekawe czy to po szczepieniu
Emka
A ja nie widziałam fotek ? są tu czy na Fb ?
Ja wykapalam dzieci. Jak zasna robię ogórki. Potem ogarne chatke i odpoczywam

reklama
Do góry