Melduję się w biegu!
Miał być spokojny weekend, wyszło jak.Zawsze
po pierwszej drzemce Zosi pojechalismy do Obi, musieliśmy kupić kilka regałów, półek do garażu. W związku ze zbliżającymi sir pracami remontowymi budynku, J. Organizuje i.porzadkuje tam. Potem jeszcze szybkie zakupy w Lidlu i.biegiem,by polozyc.Zosie na druga drzemke. Teraz Zosia śpi, a ja Ugotowalam makaron do zupy, zrobilam tortille, powiesiłam pranie. J. Się upora z porzadkami i ruszamy na rowery póki pogoda piękna.
Kingusia poszukaj jeszcze proszę w szczegółowym.wyszukiwaniu postów przepis na makaron ze szpinakiem. Kurcze, musi tu.być, wstawilam :-/ bylyscie w aptece? Jak to ugryzienie?
Palin czekam.na zdjęcia zakupów ;-) dzisiaj w Obi dostałam oczoplasu na dziale z ogrodem, tyle pięknych kwiatów :-o a w końcu nir kupilam żadnego :-( tez nigdy Jeszcze nie farbowalam włosów :-/
Wisienka rośnie Wam gwiazda
Uporalas sie juz ze wszystkim? Tosiu szefuje ;-)
Justa a jak paluszek? Oby to nie był wirus! Filip był.szczepiony na rota?
Emka jak.kciuk? Pospalas dzisiaj?
Miał być spokojny weekend, wyszło jak.Zawsze
Kingusia poszukaj jeszcze proszę w szczegółowym.wyszukiwaniu postów przepis na makaron ze szpinakiem. Kurcze, musi tu.być, wstawilam :-/ bylyscie w aptece? Jak to ugryzienie?
Palin czekam.na zdjęcia zakupów ;-) dzisiaj w Obi dostałam oczoplasu na dziale z ogrodem, tyle pięknych kwiatów :-o a w końcu nir kupilam żadnego :-( tez nigdy Jeszcze nie farbowalam włosów :-/
Wisienka rośnie Wam gwiazda
Uporalas sie juz ze wszystkim? Tosiu szefuje ;-) Justa a jak paluszek? Oby to nie był wirus! Filip był.szczepiony na rota?
Emka jak.kciuk? Pospalas dzisiaj?