reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Wenusjanko matko! Co za chorobsko Was dopadlo?! Zdrowka!

Teri to wesolo macie z ta impreza. U nas tez czasami dudnia okoliczne imprezy.

Kingusiu moja mala tez ma takie krosty po komarach. Dobrze,ze porozmawialiscie o tej kolezance-takie kobiety po rozstaniu i do tego samotnie wychowujace dzieci bywaja czesto bezwzgledne..chec znalezienia sie znowu w bezpiecznym punkcie-facet,dom,poczucie stabilnosci przyslaniaja im moralnosc.

Mikoto fajne Zosia ma godziny na zabawy;)

Wisienko a u Was nocne sprzatanko?;)

Justa zdrowka dla malego. U nas tez choroby ruszaja w weekendy i potem trafiamy do jakis przypadkowych konowalow jak ostatnio.

Jeny gratulacje!!!

U nas kciuk na etapie gojenia ale wyglada koszmarnie...z jedzeniem nadal troszke wymysla. Ile ja go nawyrzucam...brak slow.

Slonecznej niedzieli ,spokojnych nocek.

reklama
Palin - hahaha no od arbuza to najbardziej !!!!

Kingusia -ooooo pychaaaaaaaa , na pewno zrobie, ale to juz rozpakowaniu z racji surowych zoltek ;-)

Justa - -oby nocka byla lepsza i Filipek szybko doszedl do siebie...biedaczek

emka - ja to sie ciesze, ze Tymkowi nie doprawiam, bo jak juz sie zdarzy ze czegos nie zje to pies dostaje tak na smaczka, bo normlanie bym mu nie dala :-p

Ja jeszcze ogranelam lazienke, zaraz pokroje mozzarelke, pomidorki i jakies tam duperelki co mam w lodowce i tyle. Kolezanka ma przyniesc ciasto wiec luzik :-p

A jutro oczywiscie pchli. :rofl2:

Justa, zdrówka dla Filipa. Niech szybko wraca do formy, będą w sobotę łobuzowac razem ;-)

Emka, dobrze, że kciuk się goi.

No i dzień nam minął. Trochę przez to spanie nam się wszystko poorzesuwalo i Miki kapal się dopiero o 20, ale szybko przysnal. Fajnie jakby spał do rana.

Melduję się nocną porą!

Zosia przebudzila sie na zmiane pampersya,czekam aż zasnie. Mam nadzieje ze i ja zasne, bo na te chwile czuje się Wyspana. Padlam chwile po.tym,jak Zosia zasnela ok. 22. Mikotkowy Tata musiał mnie chyba tylko okryć,skoro nawet się nie przebudzilam do tej pory :-o także,.niech J. Spi ;-) po drzemce Zosi pojechalismy na dwurodzinny przejażdzke rowerową. Pogoda była piękna, a jeszcze piękniej byłoby bez komarow :-/

Kingusia czytam o tym serniku w juz go wizualizuje :p musi być pyszny!

Justa zdrowka dla Filipa! Biedny :-( może to faktycznie wirusowe? mam nadzieje, ze noc jest spokojna a i poprawa jest :-*

Emka oby kciuk teraz szybciej się goil!

Gosiak udanych łowów!

Palin mam nadzieje ze u Was przespana noc :-)

Mikotku mam nadzieję że jeszcze pospałaś.
Ja obudziłam się przed 5 jak M. wstawał. Dzisiaj niestety też jest w pracy :dry: Laura całą noc spała niespokojnie. Co chwile płakała.
Ja już nie mam siły :-(

Kingusiu u nas tez nocka krecaco-placzaca. O 4 konkretna pobudka,potem dosypianie,po godz znowu pobudka i tak do 7 dotrwalysmy drzemajac na raty.
Juz sama nie wiem czy to zeby czy tak przezywa dzien.

Gosiak supdr masz z tym pchlim targiem,uwielbiam takie miejsca.

Justa jak nocka?

Mikoto mam nadzieje,ze u Was swieci sloneczko-dokonczycie weekendowe wojaze. U nas od rada pada-paskudny dzien chyba bedzie.

Milej nd:)

I u nas pogoda niepewna. Niby mu 16 stopni, ale deszcz wisi w powietrzu.

Mikoto, niestety, nie dało się przespać całej bez przerw. Nie mogłam zajrzeć do Ciebie na pogaduchy, bo nie chciałam światłem rozbudzić Mikołaja.

Kingusia u nas też prawie cala noc płaczliwa. W dodatku przegadana - jeszcze nie słyszałam u Mikołaja tylu słów, normalnie słowotok mu się załączył. Na "trzeźwo" tyle nie mówi :O ;-) Od praktycznie północy do prawie 5 się spać nie dało. Dobrze, że do 7 dał dospać, bo bym chyba zombie była.

Miki juz po kaszy, ze śniadaniem czekamy na Ara, powinien niedługo być. Ciekawe też w jakiej on dziś formie. Znów pewnie spadnie wszystko na mnie i dalej cały tydzień. Kiedy ja odsapne? :-\

No ale jeszcze 6 dni i spotkanie z Północnymi Czerwcowkami i Brzdącami!!!! :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-) :-D Oby tylko jakieś choróbsko nie przeszkodziło. Bo to chyba ostatnia okazja na spotkanko przed narodzinami Krysi (chyba, że ktoś przyjedzie do nas).

Nocka spokojna, dwa razy pobudka na mleczko, obyło się bez wymiotów i kup. Teraz zasnął na drzemkę, ale mnie goni do ubikacji. Mam nadzieję, że do jutro nam to minie. Męża też brzuch pobolewa. Zawsze jak w pracy mam coś ważnego i terminowego to w domu choroby, czy to złośliwość rzeczy martwych. :wściekła/y:

gosiak_85 pochwal się po zakupach co upolowałaś

Kingusia91jak ugryzienie Laury? ja zauważyłam, że Filipka coś ugryzło w uszko, ma czerwone i chyba go swędzi bo tam paluszkiem jeździ, obstawiam, że to muszka

Kładę się jeszcze do łózka, może trochę pośpię z synkiem

Witam rankiem
U nas chyba nocne podróże Tosia po mieszkaniu zostaną tradycją. Dziś znów poszedł ale tym razem do kuchni i szarpał lodówkę. Efekt braku kaszy wieczorem. Zjadł i spał do rana.
U nas pogoda ładna. Jeszcze chłodno ale słonecznie. Jedziemy o 10 jak P wstanie na grzyby. Był do 4 w pracy więc trochę odespi. Oczywiście wszystkich spryskam offem.
Mikoto
Dobrze że odespałaś, choć pewnie chciałaś posiedzieć chwilę z J wieczorem. Czasem zmęczenie bierze górę.
Palin
Super ze jedziecie. Chyba faktycznie już wasz ostatni wyjazd przed Krysiową wprowadzką
Gosiak
Czekam na fotki łupów ! U nas tylko 2 razy do roku jest organizowany taki pchli targ dzieciecy. Szkoda że nie ma takich tradycji.
Kingusia
Współczuję nocki. Może Laura ma jakies pasozyty że tak ciężko śpi?
Emka.
Niech ten kciuk już się zagoi !
Justa
Jak Filipek ?

a my zastanawiamy się czy podpisywać ta umowę w Mili sprawie. Nie mamy parcia na szkło a ona do tego cierpliwości. Chyba dopiero za rok.

reklama
Melduje sie porannie !!

Tymek przespal calutka noc !!!! ok 5 go slyszalam, ale nawet ni weszla do pokoju i pospal do 7 !. Ja mimo, ze poszlismy spac o polnocy czuje si wyspana. Jednak sen bez przerywania jest bezcenny !!!

Kingusia - sil , sil , sil...trzeba to jakos przetrwac. Moze teraz etap skoku rozowjowego ??? kurcze sama nie wiem jak tu pomoc :-(

Emka
- daj koniecznie znac jak z jedzonkiem dzisiaj bedzie !!!

Palin - zazdrosze wyjazdu do Korbusi, Justy i RObaczka !!!!

Justa - mam nadzieje, ze jednak Wam przejdzie, co za paskudzctwa :dry:

Wisenka
- o tak pchle sa super. Jesli widzicie, ze Mila nie za bardzo to tez bym sie wstrzymala z rok, jak bedzie gotowa. Jak ja zazdroszcze grzybowww !

Lece polozyc Tymka na drzemke, to wstanie cos zje i bedziemy jechac. Zamledujemy sie popoludniu ;-)

Do góry