emka01
Szczęśliwa mama:)
Wenusjanko matko! Co za chorobsko Was dopadlo?! Zdrowka!
Teri to wesolo macie z ta impreza. U nas tez czasami dudnia okoliczne imprezy.
Kingusiu moja mala tez ma takie krosty po komarach. Dobrze,ze porozmawialiscie o tej kolezance-takie kobiety po rozstaniu i do tego samotnie wychowujace dzieci bywaja czesto bezwzgledne..chec znalezienia sie znowu w bezpiecznym punkcie-facet,dom,poczucie stabilnosci przyslaniaja im moralnosc.
Mikoto fajne Zosia ma godziny na zabawy
Wisienko a u Was nocne sprzatanko?
Justa zdrowka dla malego. U nas tez choroby ruszaja w weekendy i potem trafiamy do jakis przypadkowych konowalow jak ostatnio.
Jeny gratulacje!!!
U nas kciuk na etapie gojenia ale wyglada koszmarnie...z jedzeniem nadal troszke wymysla. Ile ja go nawyrzucam...brak slow.
Slonecznej niedzieli ,spokojnych nocek.
Teri to wesolo macie z ta impreza. U nas tez czasami dudnia okoliczne imprezy.
Kingusiu moja mala tez ma takie krosty po komarach. Dobrze,ze porozmawialiscie o tej kolezance-takie kobiety po rozstaniu i do tego samotnie wychowujace dzieci bywaja czesto bezwzgledne..chec znalezienia sie znowu w bezpiecznym punkcie-facet,dom,poczucie stabilnosci przyslaniaja im moralnosc.
Mikoto fajne Zosia ma godziny na zabawy
Wisienko a u Was nocne sprzatanko?
Justa zdrowka dla malego. U nas tez choroby ruszaja w weekendy i potem trafiamy do jakis przypadkowych konowalow jak ostatnio.
Jeny gratulacje!!!
U nas kciuk na etapie gojenia ale wyglada koszmarnie...z jedzeniem nadal troszke wymysla. Ile ja go nawyrzucam...brak slow.
Slonecznej niedzieli ,spokojnych nocek.

Laura całą noc spała niespokojnie. Co chwile płakała.
:-)