Mikotko - Tymek wstal o 7 ale po 9 czyli jakies 20 min temu go polozylam i chyba usnal od razu, bo go nawet nie uslyszalam. ALe cos mi kicha :-( boje sie , ze wczoraj zmarazl, bo nie przebralam go w bodziaka na spacer tylko zostal w koszulce (plus bluza oczywiscie), a koszulka wylazi ze spodni :-( od dzis tylko bodziaki ! Kochana to wnioskuje, ze starania ida pelna para i oczywiscie oby jak najszybciej sie udalo !!!
Tez zawsze chialam dla Tymka rodzenstwa , nie wyobrazalam sobie aby byl sam i poki co w najblizszej rodzinie same jedynaki wiec Tymsonik bedzie sie z Nelka wybijac
Kingusia - widac chlopcu potrzebne byly bodzce i wzorce i super, ze tak ladnie sie dostosowal ! Kinia a jaki rozmiar tych rajstopkow kupowalas ??? ;-)
Emka - u nas tak sampo dzien wyglada z drzemkami
Skalbka - hahaha i tak Natka cale zycie na kolankach przechodzi
ahhh te babcie ! i na Natke przyjdzie pora !
Ja jakos dziwnie sie dzis czuje...niby pospalam i zmeczona jako tako nie jestem, a jakos tak hmmmm... nie potrafie opisac
Tymek jednak nie spi, ale spokojnie sobie cos tam mruczy ;-)
Tez zawsze chialam dla Tymka rodzenstwa , nie wyobrazalam sobie aby byl sam i poki co w najblizszej rodzinie same jedynaki wiec Tymsonik bedzie sie z Nelka wybijac

Kingusia - widac chlopcu potrzebne byly bodzce i wzorce i super, ze tak ladnie sie dostosowal ! Kinia a jaki rozmiar tych rajstopkow kupowalas ??? ;-)
Emka - u nas tak sampo dzien wyglada z drzemkami
Skalbka - hahaha i tak Natka cale zycie na kolankach przechodzi
ahhh te babcie ! i na Natke przyjdzie pora !Ja jakos dziwnie sie dzis czuje...niby pospalam i zmeczona jako tako nie jestem, a jakos tak hmmmm... nie potrafie opisac
Tymek jednak nie spi, ale spokojnie sobie cos tam mruczy ;-)