reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Nocka dziś taka sobie, dwa razy pobudka na mleko i o 5.00 pobudka, kupa i koniec spania. Nawet przed budzikiem byłam zmuszona więc wstać. Rano mglisto i zimno ale potem się zrobiła piękna pogoda. Po 18.00 wyszliśmy trochę na dwór to już chłodny wiatr był.

Bona87 szalony wrzesień widzę masz, oby szybko minął

Kingusia91 fajne spodnie dresowe kupiłaś dla Laury, widziałam ruszyła z chodzeniem, brawo

Wisieńka
aby kłopoty szybko minęły, faktycznie czuć już tą jesień

Palindromea
dobrze,ze Miki ma apetyt, ja mam problem z Filipem bo obiad zje, owocki też a poza tym nie wiem już co mam mu dać do jedzenia bo wymyśla, u nas obojętnie o której Fifi zaśnie to też wstaje przed 7.00

mikoto
widzę,że mamy podobne plany, bo ja też chciałabym kolejne maleństwo a Fifi poszedłby do przedszkola, u nas też od 3 lat przyjmują jak oboje rodziców pracuje. Chyba najgorszy jest ten pierwszy rok w przedszkolu, później się dzieci uodparniają

Skalbka
u nas jak mamy wolne to spanie wygląda podobnie, bo o 12.00 jemy obiad i potem synek idzie spać. Też stosowałam ten syrop jak byłam w ciąży.

Muszę Wam coś napisać, mąż dziś stwierdził, że w wekend pojedzie kupić zmywarkę abym miała więcej czasu dla niego, a nie stała nad zlewem, normalnie zadziwił mnie, bo myślałam ostatnio o zmywarce ale nie myślałam, że tak szybko chce to zrealizować. :-)

reklama
czytam Was na bieżąco, ale weny ani czasu na odpisanie brak

w pracy nie było mnie 4 tyg.. to istna masakra, co tam zastałam :( a jeszcze inna ma urlop i jestem w zastępstwie :/

Tymcio albo marudzi za dnia albo źle zasypia albo płacze przez sen albo budzi się o świcie - czasem wszystko na raz :/

jutro mam babskie spotkanie, może odreaguje :) no i wreszcie piątek :)

buziaki Kochane :*

Witam się porannie!

Zosia całą noc poplakuje i sie wierci :-( nie wiem czy spalam dwie godziny :-/ a dzisiaj czeka mnie caly dzien w biegu :-/ na pierwszy ogień musze załatwić klinikę okulistyczna, zaświadczenie, lekarza rodzinnego, recepty dla J. I dla Babci. Resztę mam wypynktowana na liście w kalendarzu.

Kingusia super, że Zęby ida jeden za drugim, wkrótce będzie komplet. Jak noc? Laura spala spokojnie?

Justa zazdroszczę zmywarki, ja nadal i wciąż na trybie recznym :p

Madzia pisz jak Tymek w zlobku? Zdrowy? Jak po wczasach?

Gosiak mam nadzieje, ze Tymek dal Ci pospac :-*

Palin noc przespana?

Zosia przysnela, klade sie jeszcze.

Dzień dobry
U nas szaro, buro i ciemno :baffled: mam nadzieję że nie będzie padać bo musimy iść po zakupy.
Laura wstała o 6 i pokazuje mi na zabawki do piaskownicy :eek: będzie chciała iść a wszędzie mokro...
Nocka troche lepsza od poprzedniej. Budziła sie kilka razy ale nie było tak tragicznie.
Mikotku ależ masz napięty grafik na dziś. Z Zosią to wszystko będziesz załatwiać?
Madzia wpadaj do nas częściej :tak:danego spotkania życze!
Justa super że mąż chce kupic zmywarke :-) widzę że Filipek dalej pije mleczko w nocy...

Laura chodzi sobie po domu sama ale tak śmiesznie niepewnie i ostrożnie :-p

Mikoto o jej mam nadzieję że jeszcze pospałaś :-(co dokucza Zosi że tak popłakuje ja liczę że jak już żeby wyjdą bedzie spokój ale jak widać nie :-(..wiem wiem kochana że teraz cieszycie się Zosią i przyjdzie czas .. ja też lubię nacieszyć i porozpieszczać jedno zanim pojawi się drugie :-pja też ciągle na trybie ręcznym :-p
co do ksiażek to na szczęście nie dużo .. bo za 3ksiazki i wysyłkę zapłaciłam niecałe 100 zł no ale tych 100 zł tez mi nikt w prezencie nie dał zwłaszcza że teraz musze iść i wydać drugie 100 zl na drugi komplet ksiażek :crazy:więc już duzo .. ale mnie bardziej zdenerwowało to że gościu nie odbiera tel bo przecież można odebrać i powiedzieć że nie ma teraz czy coś a nie tak .. jakby to była zabawka czy coś z ubrania to nie byłabym az tak zła mogłabym jeszcze poczekać no ale z podręcznikiem który już jest od tygodnia potrzebny czekać nie mogę :no:
Kingusia jak tam noc ? wowo to Laura też ładnie idzie z ząbkami :tak:u nas same 1 i jedna 2 :cool: ale wczoraj wyczulam wielkie gule w miejscu dolnych 4 :-(
Daria robi to samo ciągle chce być na dworze ciągnie mnie i pokazuje na kluczyki i drzwi robi papa ja nie wiem jak to bedzie zimą :baffled:
dziś wieje okropnie ale musimy też wyjść bo mam troszkę załatwień urzędowych :baffled:
justa pięknie Cię Mąż zaskoczył :tak::tak:

Witam się dziewczynki :) Dziś PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄTUNIO!!!!!!! Mam nadzieję, że podzielacie mój entuzjazm :-)
Noc nawet nawet z tym, że Natalka obudziła się o 4:30 i głaskała mnie po głowie i krzyczała do ucha czeeeee (znaczy cześć) hehehe ja udawałam, że śpię ale strasznie mi się śmiać chciało :)
Wczoraj moje dziecie zrobiło pierwsze kroczki sama, aż mi sie wierzyć nie chciało, że to tak nagle przyszło :) W weekend popracujemy nad chodzeniem :)

Kingusia- taki bym chciała Wózek X lander 3w1 stan idealny jak nowy POLECAM (4598534316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i nawet kolorek fajny :)
dobrze, że ząbki rosną ja co chwile widzę u nas jakieś nowe ząbki ale ciązko je policzyć ale myślę, że mamy 12 ząbków( 1,2,4). Tylko my mamy problem z myciem ząbków niestety. Natalka nie daje sobie włożyć szczoteczki tylko sama coś tam myje ale to takie hmmmm mycie nie mycie...

Mikoto- ja podziwiam za załatwianie tych wszystkich spraw samodzielnie z z dzieckiem. Ja zawsze albo zostawiam Natalkę z moją mamą albo angażuje Bartka.

Palin- ja tez nie lubię jak coś długo się musi gotować :p Dlatego ciasta jak robię to tylko takie gdzie się miesza wszystkie składniki i wstawia do piekarnika, bo jak bym miała czekać aż mi czekolada wystygnie.... to pewnie już by jej nie było :-p

Teri- do kiedy mąż będzie w Belgii? Współczuję rozłąki.

Jutro wolne :) nareszcie, oby młoda spała jak najdłużej :)

Kingusia na czas, kiedy będę w klinice i przychodni, Zosia bedzie z moja Babcia. Nie chce Jej ciągnąć do chorych. Potem ruszamy razem.

Teri nie mam pojęcia, od dwóch tygodni pcha ręce, a zwłaszcza kciuki i wskazujące do buzi, ale przecież na piątki jest za wcześnie??? U nas póki co jest ładnie, ale chłodno.

Skalbka nie mam wyjścia :-/ uśmiałam się z tego czeeee :-D

Uciekam Kochane :-*

Skalbka to x-lander XA. Ma spacerówkę tylko montowaną przodem do kierunku jazdy. Jak dla mnie to wielki minus bo Laura długo jeździła przodem do mnie. Pomyśl czy to dla Ciebie ma znaczenie.
My mamy x-landera XQ i spacerówka jest montowana w obie strony.
Teri ja też sie zastanawiam jak będziemy funkcjonować zimą :baffled: kilkugodzinne spacery 2 razy dziennie nie będą wchodziły w grę. Będzie ciężko :dry:

Dzien dobry,

Mikotku - ojejku a co to Zosi doskwiera ?? chyba 5 juz nie ida :szok: Tak Tymus dal pospac zaczal sie krecic chwilke przed 6, ale do 6:30 polezal jeszcze u siebie

Justa - no prosze jak CIe maz zaskoczyl !!! zeby i moj tak czasem zaczal dzialac ;-)

Skalbka - chyba bym ze smiechu pekla jakby mnie Tymek tak budzil, nie wytrzymalabym :-p

Wczoraj z\nowu wypatrzylam sofe, napisalismy sms 3 godzinki po dodaniu ogloszenia ale ni odpisali - wiec chyba kolejny raz za pozno :-( ale az tak szybko ktos by kupil :-(

reklama
Kingusia - dzięki za podpopiedź :D zaraz bedę rozglądać się za innym modelem :)

Gosiak- widze, że u was też poszukiwania :) Wczoraj znalazła to łóżko dla Natalki które mi się podoba za 500 zl :szok: ale ciemne.... i myslałam, że przemaluje ale Bartek stwierdził, że to bedzie kicha :/

Do góry