reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Juhu, auto juz do nas wraca! Myślałam, ze będzie dopiero wieczorem i juz obmyslałam strategie jak iść do miasta po zakupy na dwa wózki (żeby reklamówek nie trzeba było dźwigać w rękach). A tak moze będzie można spokojnie na spacerem pójść (krótszy, ze wzgledu na Krysie).

Oj moje pasibrzuszki. Krysi nie starcza jeden cycuch, a Miki zjadł dziś swoje śniadanie, Ara śniadanie i do mojego się przysiada... :p

Witam się porannie!

Noc fatalna. Jutro pełnia, ale dzisiejsze nocne placzki zębowe :-( Zosia płakała przez sen :-( dospalysmy do 9, także nie mam pojęcia co będzie z drzemka. Mikotkowy juz pizalatwial sprawy na mieście, a ja Dopieto kawę zrobiłam :-/

Madziu ale cudny Tymus! Współczuję nocy! :-(

Wenusjanka co się dzieje? :-(

Palin ale Mikołaj szczęśliwy! :-D widać ze to stały bywalec placów zabaw :-D

Lecę zascielic łóżko, nastawić pranie i robić owsianke na ciepło.

Wow moje dziecko dzisiaj kończy 1.5 roku :szok:

Madzia nie mam talentu do robienia sobie zdjęć :baffled: w ogóle źle wychodze na zdjęciach... z resztą sama nie wiem czy jestem zadowolona z tych krótkich włosów. Cudny Mikołajkowy Tymuś :-)
Mikoto u nas też kiepska nocka. Jak to przy pełni... może dzisiaj odeśpisz jak J. jest?
Palin byliście już na spacerze z Krysią? Chciałabym zobaczyć ten spacer na dwa wózki :-D

Dzien dorby, na szybcika poki chwilka ...

Nocka oki Nelke 2x przebieralam bo najpier siuisu nam ucieklo a po 5 minutach ulao sie duzzoooo. Dobrze, ze zapas pajacy mam, bo tylko 2 czyste zpostaly !
Tymek spal pieknie do prawie 7, przykrylam go raz i o dziwo obudzil sie pod kolderka

Madzia - Tymus MEGA SLODZIAK !!!

Kinia - najlepszego dla aury. Buziaczki gorace

Mikotku - oby 5 szybko wyszla

TYmek cos kicha i prycha... pewnie wczoraj zmarzl bo chlodno bylo a on bez rekawiczek... no i troche kropilo a on w foli szalu dostaje :confused:
Nelka obalila 120 ml mleka , lezy teraz i sie byczy. Tymek wcina suche platki abym ja mogla zjesc swoje.
Dzis czekamy na kuriera aby zabral paczki z wozkiem ;-)
No i czeka nas sprzatnie na jutro. Mam nadzieje, ze cos zrobie zanim E wroci z pracy

reklama
Witam i u nas noc kręcąc niby spała a ciągle się kręciła za oknem widok jak z pocztówki białe drzewa czekam aż mróz trochę spadnie i jedziemy na pocztę kurier zostawił awizo a to zakupy ze smyka na które bardzo czekam

Do góry