reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Palin super, że wreszcie pospalas! Należało Ci się! O tak, karmienie piersią nieźle wpływa na spadek wagi. Ja karmiąc i trzymając dietę bezmleczna w 3 miesiące straciłam 20 kg, a w ciąży przybralam niewiele ponad 7. Chce znów 60 na wadze! Albo o mniej!

reklama
Kingusia to dżinsy rurki, nie wiem czy da na stronie. Ale wybór u nas był.ogromny. Sweterki tez po 19 zł. MojaMama i Siostra się okupily. Ja tam zazwyczaj Bieliznę kupuje, tez chciałabym podjechać,ale nie wiem kiedy :-/ współczuję nocy :-( dobrze ze pojedziecie, udanych łowów!

Mikoto, oj te 20 to takie minimum u mnie. Tylko może być trudno, bo jem prawie wszystko i jak ziem trochę mniej to Krysią na posiłek musi wycyckać obie piersi, więcej wisi i steka.

Palin ja jestem wściekła na siebie, bo kilka dni.sobie naprawdę pofolgowalam, a przed świętami juz dwa tygodnie trzymałam się swoich postanowień. Teraz znów musze się wdrożyć. No i ćwiczenia.

Hej Cioteczki. Święta to czas wybaczania, więc wybaczcie sobie objadanie się smakołykami, przynajmniej w ten czas.
Pozdrawiam. Krystynka

Załączniki

• 1419753652293.jpg
    1419753652293.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 56
Hej Krysiu <3 uśmiech jeszcze bezzebny ale szybko dogonisz Brata ;-)

Włos zrobiony, oko zrobione, poodkurzane, kawa prawie wypita. Mikotowy zabrał Zosie na spacer. Śnieg pruszy od rana, jest pięknie! Mimo że bez słońca, ale mroznie. Zosia zjadła kanapkę z serkiem topionym :-) teraz lezakuja oboje. Po obiedzie jedziemy do rodzinki. Prezenty zapakowane, jeszcze nas musze wyszykowac.

reklama
Witam noc w miarę trochę kręcenia było ale znosnie rano pospalismy do 9,30 do Lidla dotarłam na 10 i już nie było po co nie było nic ciekawego
U nas też pruszy śnieg i mrozik jest ale dziś nie wyjdziemy z Daria po tej wczorajszej gorączce jest osłabiona

Palin super Krysia piękny uśmiech może masz rację usunę i zainstaluje drugi raz wchodzą tylko krótkie posty więc napiszę kilka zdań i potem edytuje i tak kilka razy aż posta sklece

Mikoto o tak detoks to podstawa taka jestem napeczniala po tych świętach ze masakra :mad: najgorzej się zmobilizować do ćwiczeń i wytrwać pierwszy tydzień potem już z górki

Daria wstała bez gorączki humor puki co dopisuję

Wisienka jak Tosiu?

Ostatnia edycja:
Do góry