reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

I na chwilę po obiedzie przy kawusi.
Mam chwilę bo u Seweryna jest Amelka i Hubi bawi się przy nich. Fajne to uczucie gdy do syna przychodzi dziewczyna :) Tej dziewczynki najbardziej żałuję że Seweryn siię z nią rozstanie. Mama Amelki mówiła, że Amelka często już płacze grubymi łzami, że Seweryn się wyprowadza :( To będzie trudne :(

Gosiaku,
jakbym nie przypięła Huberta pasami to w setną sekundę bedzie na bladzie krzesełka lub stole a tak to ładnie posiedzi. MArtwię się bardzo pieskiem. Pewnie i Wam przyćmiewa to radość z pomyślnych rozmów ?

Mikotko, świetna fotka :) U nas już nic śniegu nie ma. to pojedzie z babcią ? Tata ? Trzymam kciuki :&
nie dzwoniłam :( muszę wyszukać nr . Aczkolwiek czeka mnie wizyta u mojego dentysty, którego ew poproszę by przypomniał o mnie swojemu koledze. Jednak coś się z zębem dziej, bo boli coraz bardziej. Tylko mój dentysta ma remont w gabinecie i może mnie przyjąć za tydzień w środę, tylko nie wiem czy ząb tak długo będzie cierpliwyy ....

Teri co tak dziś milczysz ? Pochłonięta maxymalnie rachunkami ?

Wisienko , w domku już ?

Madzia
po pracy ? Spisujesz cyrograf z Matem ?

Maryś
, zrobiłaś założone plany ? Jak spanko ? ile kaw wypite ? Ja 3 :) Ale o kawach głośno nie mówię przy Teri i Mikotko

Korba, do Sitna energia doszła omijając żukowo ? Ledo wyrabiam. Zrobiłam obiad, dopilnowałam lekcje, pilnując bardziej Huberta niż starszaków. Kolejna porcja kofeiny mam nadzięję, że pozwoli mi dotrwać do wieczora. Czekam na makaron dla Huberta i tez mu zrobię z jabłuszkami , dobry pomysł :) Jestem mega w szoku ale jak coś Hubi chce niedozwolonego to tylko krótkie wyjaśnienie " to ma gluten, laktoze" i awantury nie ma ! Nie mam pojęcia jak on to rozumie ale odróżnia rzeczy które może i które nie. Aczkolwiek staramy się nie jeść tego czego nie moze przy nim lub dawać mu to samo ale b/g lub b/l . Coraz więcej mam mu produktów zastępczych. Ciastka, paluszki, precelki to wciąż pod ręką awaryjnie czeka :) Pilnujemy bo wówczas jest dobrze.

Dziś z winkiem i na winko przychodzi moja sąsiadka :) Jak dawno nikt do mnie nie przyszedł zwłaszcza na winko !

reklama
Kochane rocznica 5. Jesteśmy 9 lat razem.
Menu
Sałatka z wędzonym kurczakiem
Warzywa z dipem czosnkowym
Sałatka śledziowa z ziemniakami
Szaszłyki
Kiełbaski z grila
Jajka faszerowane
Talerz wędlin i serów
Śledzie w śmietanie
Przystawki grzybki, oliwki, ogórki

Robaczku chce do Ciebie na winko! O.kawie nie czytam :p ale super, że dzieci razem się bawią, to tak cieszy :-) na badania babcia jedzie ze mną i z Zosia. Tata ma rano wizytę u denstysty, nie wie ile mu zejdzie, bo lekarz przygotowuje szczękę do protezy. Także jedziemy.

Kochane rocznica 5. Jesteśmy 9 lat razem.
Menu
Sałatka z wędzonym kurczakiem
Warzywa z dipem czosnkowym
Sałatka śledziowa z ziemniakami
Szaszłyki
Kiełbaski z grila
Jajka faszerowane
Talerz wędlin i serów
Śledzie w śmietanie
Przystawki grzybki, oliwki, ogórki

Wisienka rozwaliłas system :-o Kobieto! Ale.będzie pysznie! Jakie warzywa i jaki dip czosnkowy? Przypomnisz, proszę, swojemu Perfekcyjnemu o przepisie na ciasto marchewkowe ;-)

Ja też jutro w biegu. Edytowalam poprzedni post

Te warzywa z dipem muszą być pyszne! Dużo będziecie mieli gości? Jak Tosiu? Spał.w dzień? O której Kladziesz dzieci? Jaki plan działania na wieczór?

My słuchamy Jaka to melodia i kolorujemy. Jeszcze Godzina i idziemy się kąpać.Ogarnęłam juz z grubsza. Zostało przygotować rzeczy na noc i nastawić pranie.

reklama
Ja w kuchni działam. Maluchy grandzą. Toś wyjada kurczaka wędzonego. :eek: chyba zje wszystko! :D
Tosiu spał godzinę. Mila mówi,że nie . O 19 ich kąpiemy i kończymy w kuchni. Potem ogarniamy mieszkanie. Dla P jutro zostaje ugotować jajka i obrać je i rozstawic stół. Ja udekoruj tuż przed. Będzie moja siostra z mężem i synem , Ewelka - przyjaciółka z mężem i dziećmi i my. No chyba że ktoś wpadnie z życzeniami. Może jakaś czerwcowka

Do góry