reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

motylek jej serduszko :-DSUPER. czyli jest duża szansa że ja je też za dwa dni uslysze :))) ha czyli teść niepotrzebnie mnie wkurzył ostatnio o ta cole :/

natis plamienia przeszły, dziękuje za pamięć :)
korba wizytujemy w ten sam dzień :) ja 16-17godz a Ty? (OK juz doczytałam na pw i dopisuje do listy) :)

reklama
motylek - super, super, super. Też bym chciała już serduszko usłyszeć i zobaczyć... a dopiero za tydzień idę... :( a mamy dokładnie taki sam wiek ciąży :)

mama wiki - to dobrze :) ja jeszcze troszkę mam, ale na szczęście śladowe ilości.

Kijankaa - no wiem, że to piękna 'nazwa', ale na dzidziusia w brzuszku??? :D

Dziewczyny - dziś mnie takie mdłości dopadły, że żyć się odechciewa. Na szczęście myśl o tej małej 'kijaneczce' mnie trzyma. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień i zdążę do kibelka dobiec...

motylek jej serduszko :-DSUPER. czyli jest duża szansa że ja je też za dwa dni uslysze :))) ha czyli teść niepotrzebnie mnie wkurzył ostatnio o ta cole :/

natis plamienia przeszły, dziękuje za pamięć :)
korba wizytujemy w ten sam dzień :) ja 16-17godz a Ty? (OK juz doczytałam na pw i dopisuje do listy) :)
Na pewno usłyszysz :) Trzymam kciuki :)

motylek - super, super, super. Też bym chciała już serduszko usłyszeć i zobaczyć... a dopiero za tydzień idę... :( a mamy dokładnie taki sam wiek ciąży :)

mama wiki - to dobrze :) ja jeszcze troszkę mam, ale na szczęście śladowe ilości.

Kijankaa - no wiem, że to piękna 'nazwa', ale na dzidziusia w brzuszku??? :D

Dziewczyny - dziś mnie takie mdłości dopadły, że żyć się odechciewa. Na szczęście myśl o tej małej 'kijaneczce' mnie trzyma. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień i zdążę do kibelka dobiec...

No dokładnie, ta myśl o dziecince jedynie daje siłę, bo inaczej to wykończyć się można.

cześc dziewczyny :)

29.09 zrobiłam test i wyszły II kreseczki... już pare dni wczesniej temp. byłapowyżej 37'C... a 03.10 widziałam na usg pęcherzyk 3,6 mm :)

tomoja pierwsza ciąża i bardzo się boję, ale też strasznie cieszę :) termin mam na 10.06

natis te plamienia kiedyś miną:) mdłości zresztą też;) wszystk dla naszych kruszynek :)

mauarich gratuluje i witaj wśród nas :)

Mnie dzisiaj znowu zmulilo :/ myślałam że będzie już tylko lepiej no ale coz... przeliczyłam się :p

agacia a jak tam twoja wizyta?

hej dziewczyny
no ja serduszka jeszcze nie usłyszałam ale jest dobrze pęcherzyk jest w macicy na swoim miejscu a cysta się powoli wchłania :-) teraz muszę cierpliwie czekać bo wizyta mam dopiero na 29 10 ale to nie będzie takie proste hah :-) spokojnej nocki życzę

Dziewczyny, wszystkim przyszłym czerwcowym mamom życzę spokojnego czasu w oczekiwaniu na maleństwo!! :-):-D
Aż łza się kręci w oku jak Was podczytuję i przypominam sobie tamten rok i ten czas :szok:

motylku z pięknymi wiadomościami nam przyfruwasz!! Ciesze się bardzo razem z Tobą ze wszystko tak pięknie poszło i ze jesteś zadowolona i spokojna :-)
teri super ze u Ciebie też jest wszystko w porządeczku!
mamawikusi, natis trzymam kciuki zeby wstretne mdłości szobie poszły jak najszybciej!!
mauarich heloooł :-)

reklama
Do góry