reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam dziewczyny:-) Ja w pracy..mam dziś wizytę u lekarza, strasznie sie stresuję,żeby wszystko było ok. Rozpoczął mi się 8 tydzień także moze zobacze serduszko:-) Umowiona jestem na 18,20, także jeszcze cały dzien czekania. Czuję się nawet dobrze, może skończą się juz te wstrętne nudnosci.
Witam nowe dziewczyny i życze spokojnej ciąży.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Witam w ten pochmurny, deszczowy dzień ;-)

Ja dziś kiepsko się czuzję, mdłości mnie dopadły :-(

Kijanka widzę, ze Ty też Wrocławianka? :-)

Ewelina napisz koniecznie jak po wizycie ;-)

Miłego dzionka dziewczynki ;-)

Hej!
Ja leże w łóżku i się nudzę. Musze leżeć. Dziś mam pierwszą wizytę. Dokładnie jestem w 4 tygodniu i 6 dniu. Czyli kończę 5 tydzień. Mam nadzieje, ze cokolwiek zobaczę, chociaż wiem, że może być za wcześnie. A na razie nadrabiam książki, które w międzyczasie się pojawiły w domu:)

Dziewczyny skąd macie takie suwaczki fajne?

Cześć Dziewczyny :) a ja mam pytanie troszkę z innej beczki ;) Czy któraś z w Was ma może w domu kociaka, który do tej pory był najbardziej rozpieszczanym domownikiem? Troszkę się obawiam, że jak urodzi się maleństwo to kociak może zrobić się zazdrosny:-( ?
I miłego dzionka życzę Wszystkim :)

Natis. agulka trzymam kciuki za wizyte :)

I wogóle to dzień dobry.
Jest okropnie na dworzu, mdłości od dwóch dni jakby mniejsze, więc nawet zaczęłam się uśmiechać, choć wymioty dalej są i ciągnięcie w brzuchu, ale jakoś damy radę :)

Hej kobietki :-)
Faktycznie ciężko Was nadrobić :-):-)

Ja po ciężkim dniu pracy , na zwolnienie idę prawdopodobnie od listopada, już na ostatniej wizycie lekarz chciał dać mi zwolnienie, ale nie mogę odejść tak z dnia na dzień, szef musi mieć kogoś na moje miejsce. Z jednej strony czekam na wolne jak na zbawienie a z drugiej strony już się martwię , że będę się nudziła ( zawsze coś nie tak) :-)

Witam nowe czerwcówki:tak:
Trzymam mocno kciuki za wasze wizyty, i czekam a wieści.

martam&m Ja mam dużo zwierzątek w domu i jak Julka się urodziła to były tylko bardzo ciekawskie, ale córeczka świetnie się z nimi dogadywała :)

Ja nadal mam nudności , ale wymiotów brak, chociaż już czasami nie wiem co lepsze , chyba wolała bym zwymiotować niż cały czas czuć takie mdłości:crazy:

Ja 22 Pazdziernika mam endykrynologa , muszą sprawdzić czy to znowu jakiś gówniany guz, ja mam nadzieje , że to jakaś pozostałość nie wycięta po operacji..:-(

Dziewczyny mam pytanie czy jak pojdę do lekarza rodzinnego , to on może dać mi skierowanie na badania te które mi przepisał gin żebym nie płaciła???? Czy tak się nie da?

Miłego dnia kobietki :rofl2:

Witam w ten okropny poranek. Troszkę sobie pospałam dzisiaj. Ostatnio sypiam dobrze co drugi dzień. Macie też problemy ze snem??
My mamy Mysz w domu która ostatnie dwa dni zachowywała się jakby miała zdechnąć a dzisiaj jest żywotna jak zawsze:cool2: Co do kotów nie mam pojęcia. Myślę jednak, że to mądre zwierzątka i raczej się opiekują?

Ja mam wizytę za 2,5h trochę się stresuję.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj i czekam na relację!!

Isis mamy ten sam termin:tak:
Motyleksw gdzie masz zamiar rodzić?? U mnie na 100% Madurowicz
agulka idealna pogoda na leżenie :tak:

Miłego dnia kobiety :happy:

reklama
Ja 22 Pazdziernika mam endykrynologa , muszą sprawdzić czy to znowu jakiś gówniany guz, ja mam nadzieje , że to jakaś pozostałość nie wycięta po operacji..:-(

Dziewczyny mam pytanie czy jak pojdę do lekarza rodzinnego , to on może dać mi skierowanie na badania te które mi przepisał gin żebym nie płaciła???? Czy tak się nie da?

Miłego dnia kobietki :rofl2:

Mam nadzieję, że to pozostałości!!! 20będę trzymała kciuki!
Co do badań zalezy jakiego masz lekarza. Ja niestety będę odwiedzałą dwóch ginów - państwowego i prywatnego - ze względu na darmowe badania i becikowe ;-)

Agulka mnie też boli i to czasem bardzo ale tak być musi podobno.

Do góry