ewelina19820711
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Witam nowe mamy-życzę spokojnej ciąży.
Nie nadążam za Wami tak produkujecie.
Ja w domu, odpoczywam ale tęsknię trochę za pracą, w poniedziałek się wybieram, o ile po czwartkowej wizycie będzie wszystko dobrze.
Xez-podziwiam Was jako rodzinę, jako ludzi- ja nie miałabym odwagi i przede wszystkim cierpliwości do obcych dzieci. Życzę Wam powodzenia i szczęścia.
Zazdroszczę Wam ruchów, ja jeszcze nie czuję.
Trzymajcie się cieplutko i zdrowo.:-)
Nie nadążam za Wami tak produkujecie.
Ja w domu, odpoczywam ale tęsknię trochę za pracą, w poniedziałek się wybieram, o ile po czwartkowej wizycie będzie wszystko dobrze.
Xez-podziwiam Was jako rodzinę, jako ludzi- ja nie miałabym odwagi i przede wszystkim cierpliwości do obcych dzieci. Życzę Wam powodzenia i szczęścia.
Zazdroszczę Wam ruchów, ja jeszcze nie czuję.
Trzymajcie się cieplutko i zdrowo.:-)
ona wogule jak zamieszkała ze swoim mężem to taka dzika była bo wiadomo rodzina daleko na ukrainie mieszkała z teściami ( teść za nia nie przepada ) to zamiast nawiązac jakieś w miarę dobre stosunki z rodzina to nie ma corke 8 miesięcy młodsza od mojego Dawida to też tylko patrzyła co Dawid potrafi jej corka tez musiała (mimo że była młodsza ) a najgorzej było jak musielismy zamieszkać u teściów na jakiś czas mieszkałysmy na jednym pietrze każda miała swój pokój no to dopiero sie zaczeła jazda ze hoho ale to duzo by pisać ogólnie ja jestem taka że sobie nie dam w kasze dmuchać więc czasem była ostra wymiana zdań musze powiedzieć że duzo nerwów tam wtedy zjadłam i dzień w którym sie wyprowadzalismy był najwspanialszym dniem na świecie i od tamtej pory staram się unikać kontaktów z nią ale co przeszłam to przeszłam :-(
teraz od jakiegoś roku wyjeżdza za granicę do pracy ( bo ja byłam przez 2 miesiące to wiadomo ona też musiała ) musielismy szybko kasę zdobyć żeby się móc stamtąd wyprowadzić to było dla mnie bardzo trudne zostawić dziecko choc wiedziałam że nic mu sie nie stanie był z tatą i teściową no ale jak ona wyjechała to jej sie tak spodobało że teraz przyjedzie na 2 tyg i znowu jedzie i to razem z mężem a to dziecko siedzi samo bez rodziców tylko z teściowa już jakiś rok i biedna tak tęskni kiedyś jak tam bylismy to wiecie co był juz wieczór kazałam jej się kłaść spać a ona przed spaniem uklękła i tak się modliła : Boziu spraw żeby moja mamusia i tatus juz wrócili (ma teraz 8 lat):-( normalnie łzy mi w oczach staneły jak ona musi tęsknic jak można na tak długo zostawić dziecko 
Może zrobi mi prezent na święta :-)