reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Teri chyba tak. A u nas cisza i spokój :) Na spokojnie, zmieniłam pościel. Ogarnęłam łazienkę i tyle, a i pierożki zrobione;) Dopiero w poniedziałek robię krokiety i tyle z przygotowań do świąt. AA i czekam na choinkę :p

reklama
Witajcie
Ciesze sie ze wizytu udane, maluszko fikaja:) Ja dzisiaj myslalam, ze to moje malenstwo gilga a to moje wstretne jelita;)
Jakas dzisiaj znudzona jestem, nie chce mi sie juz czytac ksiazek a w tv tez nic ciekawego nie ma. Teraz aby do swiat to potem zleci kilka dni ciekawiej i juz blezej do porodu:) Tak marzy mi sie polowe miec za soba:)

Faktycznie, nie musiałam długo czytać od rana :) Aż dziwne :)
Ja to znów dziś nie zrobiłam tego co miałam zaplanowane. Człowiek sobie planuje, na kartkach pisze a wszystko w łeb bierze. 5 godzin fachowiec montował mi płytę i piekarnik :/ Wszystko pochrzanione było:/ ale się dało jakoś i obiadek był pieczony w piekarniku :)
Udało mi się ciutek ogarnąć chatkę jutro dokończę i potem tylko gotowanie.
Chciałam jeszcze zabrać się za prasowanie - bo znów sterta :( Anula fajnie masz z tym Twoim mężem :)
Natomiast już dziś nic nie robię bo padam i głowa mnie boli.
Tak więc dobranoc dziewuszki !

Ja Wam powiem ze jak tak przeleciałam inne grupy to u nas jest naprawde fajnie tzn wszystko uporządkowane, czytelne, nie ma niemądrych, zbędnych wątków itd. Miło tu u Nas :-)

hejka dziewczyny tak pozna porą
U mnie jak narazie jest nie za fajnie za duzo stresów i nerwów ale mam nadzieje ze sie skacza do konca roku i odejda kłopoty starym rokiem a nowym bedzie szło wszystko fajnie
A poniedziałek wylądowałam na fotelu u dentysty bo tak mnie ostro zatakował ząb że z bólu sie zginałam i za miesiac bede miala robiona kanałowke i to za darmo bo jestem w ciazy tak mi powiedziała dentystka az sie ucieszłam ze nie wywalem kupe kasy na jednego zeba tak jak ostatnio :p
Zmykam spac bo o 6 pusze wstac i na rynek isc z mama po zakupy

Cześć Kochane:*

Faktycznie pusto tu od wczoraj... widać nie tylko ja nie mam nastroju do pisania...Ja po wizycie, info w odpowiednim wątku.

W nocy nawet nie zmrużyłam oka:( nie wiem co jest... mam takie wrażenie jakby coś mnie dręczyło, tylko nie wiem co:( najpierw myślałam, że to praca.. bałam się reakcji szefa na moje L4... ale pogadałam i było na prawdę spoko, podjadę do firmy w pt dać kwitek i zostanę chwilę na firmowej wigilii... tak to w ogóle nie tęsknie za pracą za ludźmi... z pracy przez cały czas nawet nikt nie zadzwonił zapytać jak się czuję i czy wszystko OK, więc przecież nie powinnam mieć wyrzutów, że już tam nie wrócę? z resztą muszę o siebie zadbać i to jest teraz najważniejsze!
A może nie mogłam spać bo nast wizyta dopiero 16.01... tyle czasu i już się zaczynam zastanawiać czy o wszystko zapytałam DR...
Sama nie wiem co jest:(

misianka a jak Ci zrobią kanałowe bez znieczulenia? Ja mam też iść do dentysty i już się boje... bo znieczulenie to zawsze pierwsze od czego zaczynam!!! i nie wiem jak dam radę...

robaczek widzę, że rozdziewiczyłaś wczoraj piekarnik:) brawo!

nie wiem co ze sobą zrobić... energii pozytywnej brak... a do zrobienia całkiem sporo...

Czoł(gi)em :happy2:

Smile, coś musi być w powietrzu, bo też długo w nocy nie pospałam. Brzuch mnie strasznie ciągnął, kłuł, nawet takie uczucia rozcinana nożem od środka. Nie mogłam wogóle leżeć. Bałam się, ale poszłam do łazienki i na wkładkach nic, czyściutko. A i jak się podniosłam do pozycji siedzącej lub stojącej to odpuszczało. Więc noc właściwie przesiedziana. Aro się wkurzał - woli mnie mieć w łóżku (nawet jak jest odwrócony do mnie tyłkiem) i najpierw siedział ze mną, ale odesłałam go spać (wkońcu on pracuje, a ja może odeśpię w dzień). Teraz trochę lepiej, już leżę z podkulonymi nogami i mnie już muli. Pewnie zaraz odjadę.

Za mną w pracy też nie tęsknią - raz jedna dziewczyna zadzwoniła, ale z rozmowy wyglądało jakby chciała wyciągnąć co się da, niekoniecznie w związku z pracą (a czy się wyprowadzacie miasta bliżej rodziny, a czy Aro dostanie w pracy więcej pieniędzy z racji powiększenia rodziny itp). Na koniec powiedziała, że na zastępstwo za mnie jest już zatrudniona dziewczyna. Dziwnie jakoś. Ale ja też jakoś za nimi nie tęsknię - może dlatego, że krótko pracowałam i nie zdążyłam się z nimi zżyć.

A czemu miałabyś mieć leczenie zębów bez znieczulenia? Moja gin mówiła, że miejscowe u dentysty można.
Ja zawsze w wakacje przechodzę wszelkie ewentualne zabiegi dentystyczne i teraz mam spokój. Jeszcze miało być usunięcie korzenia, ale u mnie do tego potrzebne znieczulenie ogólne - i tu jest teraz problem. Korzeń musi poczekać.

Robaczek, gratulacje nowego nabytku. Przed świętami na pewno się przyda :happy2:

reklama
Dzien dobry. Smile moze z powodu tego pulsu masz problemy ze spaniem ???? Ja też dziś sie obudziłam w sumie o 4 i nie mogłam zasnąć i tak się słabiutko czułam . .Mierzyłam ciśnienie - niskie było. Wypiłam szklankę wody i jakoś zasnęlam. Czytałam w jakimś opisie tygodni ciaży , że wlaśnie w tym czasie zwieksza się bardzo objetość krwi naszej i zaczyna szybciej serce pracować . Może organizm poprostu musi przywyknąć do nowej sytuacji ??????

Do góry