reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Witam się ;-)

Byłam dziś na glukozie bleeeeeeee ale jakoś przezyłam (trzy ukłucia w żyłę + jedno z palucha), jutro wyniki, na czczo po zmierzeniu glukometrem miałam 83 poziom cukru, to chyba ok ...

Moja kolezanka wczoraj urodziła przez cc synka, 3700g i 52cm i 10pkt - śliczny, mały klusek ;-) Po południu do niej jadę ...

Ide Was nadrobić chociaż troszkę, bo mi aż wstyd, że zacofana jestem :zawstydzona/y:

reklama
paulunia hratuluję 5.rocznicy
uscisk2.gif

mamawikusi
- to nieźle musiałaś się dzisiaj nabiegać: kantor, bank
pedzi_dogaja.gif
Szykujecie wielką imprezę rodzinną? http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gifCo dobrego w menu?
kuchcik.gif

Korba, Ewelina
- jeżeli zerówka obowiązkowa, to nie ma co odpuszczać, musicie się przemęczyć. Moja kuzynka z własnej winy spowodowała, że jej dziecko nie chce chodzić do przedszkola- tyle, że u nich wynika to z tego, iż matce nie chce się wstwać codziennie, nie chce się zrobić śniadaia do szkoły ani gotować obiadów, jak dziecko wracałoby z przedszkola, także to w ogóle inna bajka
deprim2.gif

madzia gratuluję 8.rocznicy ślubu
uscisk1.gif
Stroczyk, powiadasz
kwiateg1.gif
Ja ostatnio tez kupiłam, takiego mnijeszego, ale już przekwitł http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif i co ja mam teraz uczynić, by znów cieszył oko
mysli_2.gif

kari odpuść trochę z tym sprzątaniem Kobieto!
vieux-smiley.gif
Dość, że jesteś niewyspana, to do tego będziesz wykończona i umęczona!

smile dziękuję Kochana za tonę słońca! Właśnie zaświeciło i cieszy jak nigdy http://***************/liviatn/images/V%20Natur/55.gif Umyłaś w końcu to okno?

Robaczku u nas też większe porządki przejmuje mążhttp://***************/liviatn/images/Minka%20happy/whistling.gif

Isis najważniejsze, że glukoza już za Tobą
zabawa.gif

Pochwalę się
IMAG0245.jpg
Umyłam podłogę - w ramach rozrywek przed kolejnym popołudniowym szlifowaniem ściany :rofl2: A teraz czas wyjść z domu - najpierw zakupy a potem krótki spacerek z Mateuszem. Opróżniłam łazienkę z wszystkich gratów i dziś MUSZĘ mieć pomalowany sufit, żeby jutro wkroczyć tam z octem i ją na błysk wypucować :-)

Załączniki

• IMAG0245.jpg
    IMAG0245.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 55
Dziewczyny nie przemęczać się z tym sprzątaniem:no:

Dziekuje za wszystkie miłe słowa. My właśnie z Julunią zrobiłyśmy muffinki. Obiadzik też już w połowie przygotowany ale do 16 mam jeszcze czas więc wszystko na spokojnie:)

Madzia, prześliczny ten storczyk. Uwielbiam storczyki !

Mikotko, aby storczyk ponownie zakwitł musisz go tylko podlewać i kochać :) No oczywiście musi stać w nasłonecznionym miejscu ale nie bezpośrednio w słońcu. Wypuści albo nową łodygę albo puści pędy ze starej o ile nie uschnie. Storczyki potrzebują dużo miłości i czułości, trzeba je oglądać i się zachwycać - przynajmniej na moje to działa :)

Isis
, GRATULACJE dla koleżanki ! Jeszcze trochę i na nas przyjdzie czas :)

Isis gratuluję koleżance :) Dobrze że glukoze masz już za sobą :)
Mikoto będzie nas około 13 osób, później ma dojść jeszcze koleżanka z synkiem.
A menu... Będzie torcik, 3rodzaje cista, jakies paluszki ciasteczka kawa herbata jakiś soczek może owoc i tyle :) Robimy to bardziej w formie podwieczorku (godzina 17:00)
Madziu powiedz mi Ocet tak dobrze czyści łazienkę? Chodzi mi o wanne zlew itp...? Nie znam tego patentu a chętnie bym skorzystała :)
U nas dzisiaj ogórkowa na obiad :) Właśnie się kończy, odkurzę i zjemy :)

madzia storczyk imponujących rozmiarów
Invision-Board-France-14.gif
- to chyba z tych największych

Robaczku
dziękuję za instrukcję. Ja podlewam go raz na tydzień - wystraczy?
mysli_2.gif

mamawikusi
jak podwieczorek to rozumiem te słodkości
sliniak_1.gif
W sumie nie do mnie pytanie, ale napiszę, bo sprawdziłam - ocet rozrobiony z wodą pięknie czyści kabinę prysznicową i baterie, ale dla mnie smród do niewytrzymania
mort-de-chaud-987712.gif
mdlejepf8.gif
Ja używam chemii z W5 do kupienia w Lidlu - do czyszczenia Antykamień (ok.5zł) jeszcze mnie nie zawiódł
0059.gif

Mikotko, wystarczy. Storczyki lubię trochę "posiedzieć" w wodzie, ja po paru godzinach czasem dopiero na drugi dzień wodę wylewam. Zaczynają mi już po zimie wypuszczać pędy a jeden to już ma nawet dwa kwiatki :)

Robaczku, a w jakiej doniczce Twoje siedzą? W takich szklanych, bo ja swojego razem z palstikową doniczką włożyłam w ceramiczną. W takim razie lecę umoczyć go
tralala.gif

reklama
Do góry