sicilpol
Ma-Ma!
Oj zazdroszcze Wam dziewczyny tych wypraw na lowy 
Ja w tym roku to pewnie nic sobie nie kupie bo i po co, wejsc w to nie wejde, niewiadomo kiedy i czy kiedykolwiek wejde w swoj rozmiar
Teraz to tylko mi swetry duze i legginsy zostaly
Ale nie narzekam, ja i tak wlasnie tak sie ubieralam
Mi tu kolezanka kiedys opowiadala, ze dzieci mieszanych par, z obcych krajow z reguly sa mocne i zdrowe. Jak myslicie? zabobony, czy np. dorze wymieszane geny, bo dalekie?
A jeszcze odnosnie warzywek, to musze powiedziec, ze to jedna w paru rzeczy, ktore naprawde lubie we Wloszech, warzywka sa smaczniejsze
Taki szpinak dajmy na to, u nas breja a tu sam smak

Ja w tym roku to pewnie nic sobie nie kupie bo i po co, wejsc w to nie wejde, niewiadomo kiedy i czy kiedykolwiek wejde w swoj rozmiar
Teraz to tylko mi swetry duze i legginsy zostaly
Ale nie narzekam, ja i tak wlasnie tak sie ubieralam

Mi tu kolezanka kiedys opowiadala, ze dzieci mieszanych par, z obcych krajow z reguly sa mocne i zdrowe. Jak myslicie? zabobony, czy np. dorze wymieszane geny, bo dalekie?
A jeszcze odnosnie warzywek, to musze powiedziec, ze to jedna w paru rzeczy, ktore naprawde lubie we Wloszech, warzywka sa smaczniejsze

Taki szpinak dajmy na to, u nas breja a tu sam smak

Stwierdzil ze u niego w szpitalu jest darmowy epidural, wiec nie mam co sie bac, bo jego pacjentki nawet nie krzycza... Buahaha klamca.. Darlam sie w nieboglosy a ta przekleta ostetrica mowila zebym nie marnowala dechu i zebym nie krzyczala.. nosz k****
Jak boli to sie dre do jasnej..
Epidural dzialal dwie godzinki, jak nadszedl 10cm, to akurat przestalo dzialac, i niby dali mi kolejna porcje w rurke, ale nic a nic nie dzialal. Najgorsze bole czulam ze zdwojona sila, parlam z bolem nieziemskim, a sil juz nie mialam zeby przec, bo moje skorcze meczyly mnie od 9 rano a urodzilam o 4.51.. czyli 20 h pozniej.. I nawet nie moglam sie polozyc bo sala byla 9 osobowa, babki po porodach, wiec gdzie bede w srodku nocy tam im sie drzec? Siedzialam na korytarzu jak ta idiotka, lazilam jeczalam i plakalam.:-(Przysypialam na siedzaca na dwie minuty miedzy jednym skurczem a drugim, bo jakies 6 godzin mialam skurcze co 3 minuty a rozwarcie na 2 cm.. Oczywiscie mnie nacieli, wiec po porodzie bylo tylko gorzej..
i to w styczniu.a jest juz taka duza ze nosi ubranka na rozmiar 82-86
,bylam w szoku jak mi to powiedziala.zaraz wstawie zdjecie na odpowiednim watku to same zobaczycie.