Anika73
Fanka BB :)
sil tym razem moge powiedziec to ja ,ze wanna sie nie przyda,wczesniej mowili to lekarze..ale tym razem ja ...to znaczy ja bym bardzo chciala,ale duzo skaldnikow sie na to sklada ze wanna sie juz nigdy nie przyda...
my juz staruchy jestesmy,gdyby udalo mi sie zajsc w ciaze w wieku 30 lat pierwszy raz wiec dzis napewno mialabym 3 dzieci..ale zycie potoczylo sie inaczej,wiec 3 dziecka nie bede miala...
wiec wiek to pierwsza i podstaawowa przeszkoda,potem mieszkanie..
juz teraz w 4 ledwo co nie pekniemy w szwach,trzebaby bylo zmienic mieszkanie,,no i utrzymac 3 dzieci i zbudowac im przyszlosc z jedna pensja to nie tak latwo,ale ja dziekuje bogu ze mam 2 dzieci,wiec o wiecej nie mialabym odwagi nawet prosic..
po urodzeniu zapytali sie czy chce aby polozyli mi dzecko na brzucho,ale nie pamietam ile lerzal,bylam tak wykonczona ,ze nie pamietam ,giulio zas polezal z 10 min,zsiural mi sie odrazu na brzuchala...piekne przezycie
my juz staruchy jestesmy,gdyby udalo mi sie zajsc w ciaze w wieku 30 lat pierwszy raz wiec dzis napewno mialabym 3 dzieci..ale zycie potoczylo sie inaczej,wiec 3 dziecka nie bede miala...
wiec wiek to pierwsza i podstaawowa przeszkoda,potem mieszkanie..
juz teraz w 4 ledwo co nie pekniemy w szwach,trzebaby bylo zmienic mieszkanie,,no i utrzymac 3 dzieci i zbudowac im przyszlosc z jedna pensja to nie tak latwo,ale ja dziekuje bogu ze mam 2 dzieci,wiec o wiecej nie mialabym odwagi nawet prosic..
po urodzeniu zapytali sie czy chce aby polozyli mi dzecko na brzucho,ale nie pamietam ile lerzal,bylam tak wykonczona ,ze nie pamietam ,giulio zas polezal z 10 min,zsiural mi sie odrazu na brzuchala...piekne przezycie
Ostatnia edycja:
ja wrocilam do nalogu kawowego, co prawda z minimalnej ilosci plus duzo mleka, ale nareeeeeszcie ten smak
ja zostalam wierna naszej kawie rozpuszczalnej 

) i powiedzieli ze musza go przetransportowac do innego szpitala gdzie jest intesywna terapia mowie wam ze jak zobaczylam go w inkubatorze przewoznym to myslalam ze mi serce peknie:-( po poludniu zobaczylam go juz w tym innym spitalu i przez 10 dni moglam u niego byc od 14:30 do 19 za kazdym razem jak odchodzilam to Lorenzo chyba wyczuwal i zawsze plakal oczywiscie wychodzilam zawsze z placzem ale najwazniejsze ze sie wszystko dobze skonczylo:-)
serio tylko musimy sie umowic na kawke zeby sie wczesniej poznac moze pozwolisz dotknac brzuszka to sie moze zararze