witam!!!
sicilpol ciesze sie,ze wizyta zaliczona do udanych

jak kolwiek dalej trzymam &&&&&&
Ania73 moja mala chodzi do przedszkola,tylko tak powiem w kratke,ale powoli sie adaptuje,u niej pomimo,ze ma kontakt z dziecmi,jest typem samotnika,wiec to tak,lubi przebywac z dziecmi ale nie za dlugo

moze przez to,ze jedyna...Wiem,ze sa jedynaki po ktorych nie widac ze sa tymi jedynakami,ale moze jest to zalezne i od charakteru...????nie wiem...:-(
strega tak pomimo ze masz duzo pracy i jestes zmeczona ale efekt bedzie niesamowity w nowym mieszkanku...
agatka13 niestety deszczu ja to ci nie przysle,a mowia ze tyle sniegu bylo i susza,chyba ten wiatr wszystko wywial,zazdroszcze ci tej dzialeczki,super sprawa...
Ptynia a jeszcze zapytam cie czy Macko nie teskni za dziadkami,czy za kolegami???a moze macie tu jakas rodzine z ktora sie spotykacie???ale tez mnie zdziwilo,ze nie wspomina jako tako o powrocie do Polski,no dzielny chlopak,zreszta ma rodzicow,to moze tak nie odczuwa jakiejs samotnosci,fajnie...;-)
luczka daj znac po wizycie...
cucciola79 ech biedna ta twoja mala,coz sprobuj zrobic jak radza dziewczyny,z tymi pampersami to tez roznie bywa,niby najlepsze a jednak dzieci maja jak maja...posluchac mam to naprawde jest tego troche...
ja troche nie w temacie,bo przyznam sie,ze moja takiego problemu nie miala,na cale szczescie,wiec jako takiego kremu nie poradze,w Polsce wiem,ze dozo mam stosuje sudokrem,ja nawet teraz od czasu do czasu swojej corci kremuje pupe tym kremem.
ha chyba kazdej odpisalam...obecnej w ostatnim czasie...jesli o ktorejs zapomnialam to mocno przepraszam i pozdrawiam
...i wracam do lektory...
pogoda sie piekna robi,wiec chyba dzisiaj dozo nie poczytam
milego slonecznego dnia zycze...