Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez urodzilam w 41 tyg porod wywolywany wspolczuje ci bo jeszcze pamietam jak mnie to irytowalo tylko ze ja lezalam w szpitalu 10 dni przed porodem a tak na marginesie to tutaj w 41tyg i 2 dni mozna sie zglosic do szpitala na wywolywanie niezaleznie od lekarza ja tez chodzilam prywatnie cala ciaze a teraz bym poszla do consultorio a tylko usg ptywatnie,
w ogole nie lubie jak ktos cos daje mojeku dziecku bez pytania moja tesciowa o tym wie a moja mama to jednym uchem slucha a drugim wypuszcza ale do Polski jezdzimy rzadko tak ze nie ma problemu. A po Polsku tez tak jak ty mowie i bede mowila i nic nikomu do tego
chociaz tesciowa nic mi na ten temat nie mowila a tak po za tym to moja tesciowa od kiedy Lorenzo sie urodzil zmienila sie na lepsze bo wczesniej to byla jazda ale to dlugi temat(moj maz jest jedynakiem) wkurza mnie tylko jak chce mi bardzo pomagac nawet kiedy ja sobie tego nie zycze a ze mieszkamy ona na gorze my na dole to czasem musze przemilczec pewne sprawy;-)
. Mijaja wszelkie wstydliwosci!!! Tez jednak chodzilam prywatnie, a wszelkie usg robilam w szpitalach publicznych, na szczescie mialam ciaze cudowna:-) bezproblemowa, naprawde.
, tak juz mam, nic nie poradze.
padam z nog, ale jutro pospimy choc dluzej!!