Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kompletnie nic nie widać, za wcześnie robiszDziewczyny czy cos tu widzicie?
Ja schizuje ze widać jakis cien, cienia. Testy robione 5 i 4 dni przed @
Powtorz test w dniu spodziewanej @ , test prawdopodobnie jest wadliwy ,ale nie dodałaś zdjęciaWitam was dziewczyny jestem nowa staram się o dziecko od prawie roku i nic ten cykl mam dziwny ,bardzo wcześnie zaczęły mnie boleć piersi i dość mocniej niż zawsze i bolą do dziś mimo że zawsze przed okresem tak 2 dni juz nie bolą mnie jutro termin a ja nie czuję żebym miała go dostać nawet żadne wypryski mi nie wyszły jak zawsze więc zrobiłam test i nic ale patrzę a druga kreska wyszła ale nie w tym miejscu gdzie powinnamiał ktoś taką sytuację. Bardzo nisko ta kreska jest że ściągałam obudowę żeby dokładnie zobaczyć.
Objawy ciąży pojawiają się 6-12 dni po owulacji. Czyli plus minus w terminie spodziewanej miesiączki. Być może masz w tym miesiącu nasilony pms. Może cykl się wydłużył i @ przyjdzie później. A może jesteś w ciąży. Powtórz test. Taka kreska to wada fabryczna. A najlepiej idź na betę. Ona jest bardziej wiarygodna.Witam was dziewczyny jestem nowa staram się o dziecko od prawie roku i nic ten cykl mam dziwny ,bardzo wcześnie zaczęły mnie boleć piersi i dość mocniej niż zawsze i bolą do dziś mimo że zawsze przed okresem tak 2 dni juz nie bolą mnie jutro termin a ja nie czuję żebym miała go dostać nawet żadne wypryski mi nie wyszły jak zawsze więc zrobiłam test i nic ale patrzę a druga kreska wyszła ale nie w tym miejscu gdzie powinnamiał ktoś taką sytuację. Bardzo nisko ta kreska jest że ściągałam obudowę żeby dokładnie zobaczyć.
Witam was dziewczyny jestem nowa staram się o dziecko od prawie roku i nic ten cykl mam dziwny ,bardzo wcześnie zaczęły mnie boleć piersi i dość mocniej niż zawsze i bolą do dziś mimo że zawsze przed okresem tak 2 dni juz nie bolą mnie jutro termin a ja nie czuję żebym miała go dostać nawet żadne wypryski mi nie wyszły jak zawsze więc zrobiłam test i nic ale patrzę a druga kreska wyszła ale nie w tym miejscu gdzie powinnamiał ktoś taką sytuację. Bardzo nisko ta kreska jest że ściągałam obudowę żeby dokładnie zobaczyć.