reklama

Czy mogę się już cieszyć?

Witam,
Zdecydowaliśmy się z mężem na dzidzie, ale próbowaliśmy dopiero pierwszy cykl i wczoraj zrobiłam testy- 6 dni przed okresem, około 11 dni po owulacji.
Czy ktos może mi poradzić czy z tych jasnych kresek można się już cieszyć czy jeszcze za wcześnie?

Załączniki

• received_10212816883968415.jpeg
    received_10212816883968415.jpeg
    81,5 KB · Wyświetleń: 285
reklama
Witam,
Zdecydowaliśmy się z mężem na dzidzie, ale próbowaliśmy dopiero pierwszy cykl i wczoraj zrobiłam testy- 6 dni przed okresem, około 11 dni po owulacji.
Czy ktos może mi poradzić czy z tych jasnych kresek można się już cieszyć czy jeszcze za wcześnie?
Pewnie, że mozesz się cieszyć:D
Gratuluję:D

Witam,
gratulacje, dla pewności może zrób sobie badanie z krwii beta HCH, da 100% pewności;)

Dziękuję :) no właśnie problem jest z tą Beta,bo mieszkam w UK i tu nie chca zrobić, a prywatnie ponad £130 sobie zazyczyli . Naczytalam sie o tych ciazach biochemicznych itd i teraz nie mogę uwierzyć. Szczególnie,że dopiero zaczęliśmy starania

Magmoom, bez przesady, wiele kobiet zachodzi w ciążę w pierwszym cyklu, to nie jest takie nieprawdopodobne (Córkę mam z pierwszego cyklu, Syna z drugiego).
GRATULACJE!!! :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry