Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A TAK WOGÓLE TO PIERWSZY RAZ WESZŁAM NA TO FORUM I JESZCZE NIEBARDZO UMIEM SIĘ TYM WSZYSTKIM POSŁUGIWĆ!MAMUSIE Z PIŁY NAPISZCIE COŚ WIĘCEJ , KIEDY SIĘ SPODZIEWACIE DZIDZIUSIA???I DO JAKIEGO GINEKOLOGA CHODZICIE JA CHODZĘ DO JASKULSKIEGO-MAM NDZIEJE, ZE DOBRZE WYBRAŁAM;-)FAJNE JEST TO FORUM
WITAM!JA MAM TERMIN NA 28 LISTOPDA, ALE KTO WIE MAGI MOZE FAktycznie sie spotkamy bo z dzidziami to różnie bywa jednym się spieszy a inne przychodzą troszkę później.Ja mieszkam w pile od 3 miesięcy - narazie staram się tu jakoś zaklimatyzować!!!POZDRAWIAM
Hej Ewa! Ja tez chodze do Jaskulskiego! Bylam u niego dopiero raz na wizycie, najblizsza mam w czwartek, z zdecydowalam sie na niego, bo odbieral porod mojej kolezance i bardzo pozytywnie sie o nim wypowiadala I mi tez podpasowal. Szkoda tylko, ze az tyle bierze...
Ewa, proponuje, zebys na stale zalogowała sie na forum, nie bedziesz miala tego dodatku "gosc" Mysle, ze skoro Ci sie podoba, pewnie bedziesz tu czestszym gosciem
Jest tez specjalny watek dla mam listopadowych Ja udzielam sie na gudniowych mamusiach. Pozdrawiam!
CZESĆ! JA TEZ MAM WIZYTĘ W TEN CZWARTEK HIHIHI. FAKTYCZNIE DUŻO BIERZE W PORÓWNANIU Z INNYMI ALE JEŚLI FAKTYCZNIE JEST DOBRY TO DLA DZIDZI WSZYSTKO!ZARAZ SPRÓBUJE SIĘ ZALOGOWAĆ MUSZĘ TYLKO ZERKNĄĆ JAK TO SIĘ ROBI. JA MAM BLISKO DO JASKULSKIEGO BO MIESZKAM NA MICKIEWCZA - NO I SŁYSZAŁAM KILKA MPOZYTYWNYCH OPINI O NIM - WIĘC WYBRALIŚMY JEGO. POZDRAWIAM ;-)
hej dziewczyny sorki dawno mnie nie bylo ale jakos tak czas lecial mam rodzicow niedaleko Pily a w Pile studiuje ,mieszkam w niemczech ale czesto jestem u rodzicow i w Pile. Dzidzie mam na wrzesniajuz sie niemoge doczekac. W pile kiedys bylam u lekarzy , dr. Pawlaka, Luczaka ,Jarosz o Jaskulskim etz slyszalam dobre rzeczy. Teraz mam lekarza w Walczu oraz w Zlotowie i sa bardzo dobrzy. Dziewczyny znacie moze jakies fajne sklepy dla dzidziusiow w Pile???
hej dziewczyny sorki dawno mnie nie bylo ale jakos tak czas lecial mam rodzicow niedaleko Pily a w Pile studiuje ,mieszkam w niemczech ale czesto jestem u rodzicow i w Pile. Dzidzie mam na wrzesniajuz sie niemoge doczekac. W pile kiedys bylam u lekarzy , dr. Pawlaka, Luczaka ,Jarosz o Jaskulskim etz slyszalam dobre rzeczy. Teraz mam lekarza w Walczu oraz w Zlotowie i sa bardzo dobrzy. Dziewczyny znacie moze jakies fajne sklepy dla dzidziusiow w Pile???