reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka to może my się znamy :-D?? Ja chodziłam na ten za końcowym 6 i ten koło szkoły :tak:.

A o której z reguły chodzisz na spacerki??

Kibelek sprzątnięty, ale dzisiaj na raty wszystko robię :szok:, pewnie znowu będzie tak, że jak pójdą na noc spać to się wezmę za robotę.

reklama
karlia widzisz nie jest tak źle

U mnie Natalka nakleja sobie naklejki i koloruje rysunki, a Justysia się bawi grzechotkami :tak:

I też mi się nudzi, znaczy mam sprzątać, ale nie mogę się jakoś zabrać za to :baffled:
Matko,ja mam tak samo dzis z tym sprzataniem....moze dlatego ze w nocy sie nie wyspalam....niedawno obiad skonczylam gotowac....:baffled:
anet15 zdrówka dla Gosi, oby jej szybko pusciło, ale może w poniedziałek pokaż ją lekarzowi, niech oceni co to
na chwile obecna,zeszlo Gosi to swinstwo po tym alertecku chyba.....mam nadzieje ze sie juz nie pojawi....no i wlasnie sama sie zastanawialm czy jak nie wroca te plamy,to isc mam do lekarza? W sumie nie bedzie po co...sama nie wiem:sorry2:

Anet dziwne to uczuleni Gosi, ale całe szczęście że już mija :tak::tak::tak:
Karlita dobre :-D:-D:-D:-D ale niech teściowie wiedzą że taki maluszek do czegoś zobowiązuje :tak::tak:
Maltanka zapomniałam wczoraj napisać że moja mama na pierwszym piętrze mieszka (wracając do odgłosów sąsiedzkich :tak::tak:)
A my siedzimy w domu bo pogoda nie nastraja do spacerów a szczerze mówiąc to mi sie nawet wychodzić nigdzie nie chce :no::no::no:

aluśka to może my się znamy :-D?? Ja chodziłam na ten za końcowym 6 i ten koło szkoły :tak:.

A o której z reguły chodzisz na spacerki??

Kibelek sprzątnięty, ale dzisiaj na raty wszystko robię :szok:, pewnie znowu będzie tak, że jak pójdą na noc spać to się wezmę za robotę.
oj pewnie z widzenia to się na pewno znamy:cool2:
A z reguły na spacerki chodziłam rano koło 9-10 a po południu 14-15:cool:

Brzuch jak na @ mnie boli:baffled: czy to możliwe żeby az tak szybko do mnie miała zawitać:dry:

oj pewnie z widzenia to się na pewno znamy:cool2:
A z reguły na spacerki chodziłam rano koło 9-10 a po południu 14-15:cool:

Brzuch jak na @ mnie boli:baffled: czy to możliwe żeby az tak szybko do mnie miała zawitać:dry:

Może to ze stresu i nadmiaru obowiązków :-) zarobiona jesteś i tyle :-D chciało by się po odpoczywać a tu nie ma czasu :tak: i jeszcze sąsiadka ci ciągle głowę truje ;-)

Dziewczynki macie pozdrowienia od Fogi :-)

anaconda w taka pogode to najlepiej zakopać się w kołderkę :-)

Emilia ja chodziłam do IV LO :-)

co do sprzątania to ja mam mały sajgon w domu ;-)

Anet dziwne to uczuleni Gosi, ale całe szczęście że już mija :tak::tak::tak:
No ja mam nadzieje ze juz sie nie pojawi.....tylko od czego to bylo,no i oby to uczulenie tylko....
Kiedys miala cos podobnego,tyle ze nie puchlo,same plamy,i to tak wedrowalo ze 3 dni po calym ciele,co mysmy po lekarzach sie ojezdzili,nawet sepse podejrzewali:baffled:....ale jakos przeszlo,stanelo na tym ze byl to "rumien wedrujacy"
Dziewczynki macie pozdrowienia od Fogi :-)
co do sprzątania to ja mam mały sajgon w domu ;-)
dziekujemy,pozdrow ja rowniez!!!:tak:;-)...a jeszcze nic sie nie dzieje?

A ja troche ogarnelam mieszkanie,jeszcze lazienka...ale to jak juz sie wszyscy wypluskaja,bo jeszcze porzadnie zachlapia,szczegolnie dziewczynki...hi,hi....
Ugotowalam juz rosolek na jutro,wiec bedzie lzej ...he,he....
tylko ciacha mi sie chce...ale juz nie dam rady.....ktoras cos wspominala ze piekla-moze mi podrzuci kawalek?:-D:-D:-D

Witajcie
karlita śliczne te zdjecia Waszych dzieciaków razem:tak::tak: cudowna rodzinka:-)
madziara współczuje chorobu dzieciaczków, trzymaj sie dzielnie, a Wy Nela i Julek nie dajcie sie wiecej chorobskom!!:tak:
fogia obyWas dlugo nie trzymali,wracajcie dzybkodo NAs
aluska przypominam sobie te wieczorne placze:tak::tak:czasami juz nie mialam sily,podobno espunisan pomaga, albo suszarka lub odkurzacz:-D:-D trzymaj sie dzielnie jeszcze tylko2 miesiace :-p
madzienka z tego co pamietam w Motylku w tamtym roku byl dzien otwartych drzwi, napewno nie przegapisz:tak::tak:
antuanet o matko jak dawno Cie nie widzialam:sorry2::sorry2: Mam nadzieję, ze u was wszystko oki:tak:
anaconda super tort,bylam pewna,ze to zamawiany:tak::tak: dopiero jak napisalas ze z pudelka toz aczailam, ze przeciez takie widzialam:-D super sa te zdjecia urodzinowe a z Maji prawdziwa modeleczka:tak::tak:
anet ciekawe co to bylo?:dry: niech juz nie wraca:tak:

Ja jak zwykle nie mam czasu na nic do tego laptop mi sie popsul a na takim duzym to sie juz odzwyczailam:baffled::baffled: mysle nad tortem dla Juli i nie wiem czy sama zrobic czy zamówic. Do tego mam juz dosc tej ciapy ja chce wiosny!!!!

Moje już umyte i śpią :tak:

Natalia to nawet o 19.30 chciała iść spać, choroba przeszła i dzieć wraca do normalności :-). Justysia to chciała spać o 18.30 ale nie dałam, bo mi jeszcze za rano by wstała, a M dzisiaj z pracy po północy wraca i chciałam na niego poczekać. Bo ostatnio to podobno tylko dre się na niego to mu miło będzie jak nie będę spać :-D.

anet15 ja robiłam sernik - szachownicę, a dwa dni temu pleśniaka :tak:

sienio ja robiłam sama tort dla Natalki na roczek i kupiłam takie fajne mazaki i narysowałam Kubusia Puchatka nimi. Wszystkim się podobało :tak:

Kurcze szkoda, że nie ma nikogo. Nudzi mi się, a do tego w telewizji nic nie leci :-(

reklama
aluśka na bolący brzuszek u nas pomagał infacol i HUMANA herbatka na brzuszek polecam z czystym sumieniem!!

Fogia
leży w szpitalu skurcze ustały jest podłączana do ktg
więcej będzie wiadomo w poniedziałek jak będzie jej gin.

Do góry