Madzia04071990
Fanka BB :)
Ok dziękuję, w takim razie czekam do czwartku na powtórzenie badaniaMoim zdaniem ok 100-150%. Najlepiej będzie kiedy obliczysz sobie to na kalkulatorze bhcg. Są dostępne online.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękuję, w takim razie czekam do czwartku na powtórzenie badaniaMoim zdaniem ok 100-150%. Najlepiej będzie kiedy obliczysz sobie to na kalkulatorze bhcg. Są dostępne online.
Ale unnym razem (3 razy bylam w ciazy ,ale tylko 1 rodzilam) kalkulator pokazywał ze jest ok ,a ciaza sie nie utrzymała, więc tez nie ma co sie przejmować, bo to jest natura nie matematyka , trze być dobrej myśliDziękuję, to jakieś pocieszenie![]()
Trzymam kciuki i życzę dużo cierpliwościOk dziękuję, w takim razie czekam do czwartku na powtórzenie badania![]()
A jaką miałaś pierwszą wartość jeśli można wiedzieć?Po 72 h powinno być min. 100% przyrost , kalkulatory tez sa , u mnie mimo ze kalkulator pokazal za niski przyrost ,ciaza rozwijała się książkowo i urodziłam zdrowa córeczkę
Zgadzam sie.Ale unnym razem (3 razy bylam w ciazy ,ale tylko 1 rodzilam) kalkulator pokazywał ze jest ok ,a ciaza sie nie utrzymała, więc tez nie ma co sie przejmować, bo to jest natura nie matematyka , trze być dobrej myśli
DziękujęTrzymam kciuki i życzę dużo cierpliwościBo samej mi niestety jej brakuje haha
![]()
Wpiszesz sonie w kalkulator na InternecieNo właśnie chciałam zrobić ponownie jutro,ale powiedzial,że nie zrobi mi po 48h tylko po 72h. Jaki przyrost w % powinien być po 72h? Po 48h wiem,że 60%.
Ja w drugiej tez mialam przyrost ok a skonczylo sie pustym jajem plodowymA jaką miałaś pierwszą wartość jeśli można wiedzieć?![]()
Kolo 360 i potem 460A jaką miałaś pierwszą wartość jeśli można wiedzieć?![]()
Tak, ciazazrob sobie ponownie po 48 h zeby zobaczyc przyrost
![]()