Fado123
Fanka BB :)
WidacWitamczy tylko ja widzę bladziutką kreskę? Dodam, że dziś dopiero 26dc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidacWitamczy tylko ja widzę bladziutką kreskę? Dodam, że dziś dopiero 26dc
![]()
Zdecydowanie jestWitamczy tylko ja widzę bladziutką kreskę? Dodam, że dziś dopiero 26dc
![]()
NegatywnyI co myślicie? Negatywny? Zrobiony o 18![]()
Ja widzę cień drugiej kreski, powtórz test jutro albo najlepiej zrób betę, wtedy nie będzie już żadnych wątpliwości, trzymam kciukiHej czy te testy PINK wszystkie maja takie cienie czy to może być delikatny pozytyw? Czy może w ogóle tam nic nie widzicie![]()
Ja nic nie widzę, mimo że jest rozebranyHej czy te testy PINK wszystkie maja takie cienie czy to może być delikatny pozytyw? Czy może w ogóle tam nic nie widzicie![]()
Wiele kobiet chwali teA jaki test najlepiej powtórzyć, które są najlepsze?
Ja lubię te paskowe z rossmanaA jaki test najlepiej powtórzyć, które są najlepsze?