Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidaćDziewczyny. Test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki (35dzien). Potwierdzona owulacja. Czy widzcie druga krzeke, czy ja już wariuje?
po jakim czasie wyszła i po jakim czasie zdjęcie? Jeśli nie jest różowa to myślę że to testowaDziewczyny. Test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki (35dzien). Potwierdzona owulacja. Czy widzcie druga krzeke, czy ja już wariuje?
Po 5minutach (tak było napisane na opakowaniu, a zdjęcie zrobiłam od razu). Test zrobiłam o 16:30. Jutro powtórzę z porannego moczupo jakim czasie wyszła i po jakim czasie zdjęcie? Jeśli nie jest różowa to myślę że to testowa![]()
A kiedy była owulacja? I potwierdzona u ginekologa? Bo ja szczerze to nic nie widzę.Dziewczyny. Test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki (35dzien). Potwierdzona owulacja. Czy widzcie druga krzeke, czy ja już wariuje?
Tak, owulacja potwierdzona u ginekologa w 21 dniu cykluA kiedy była owulacja? I potwierdzona u ginekologa? Bo ja szczerze to nic nie widzę.
No to 14 dni po owulacji to kreski powinny byc mocno widoczne. Zrób najlepiej betę.Tak, owulacja potwierdzona u ginekologa w 21 dniu cyklunie nastawiam się. Nigdy nawet cienia nie widziałam. Zrobię test rano.
Dla mnie negatywne. Najlepiej idź na bete. Lub jutro rano powtórz test. Nie nakładaj jakiś dziwnych filtrów na zdjęcie. Jak kreska ma być to będzie ja widać gołym okiem.Hej, dziś powinnam dostać okres niestety nie przyszedł więc zrobiłam test(2) długo nie musiałam czekać wyszlo coś takiegonie umiem tego zinterpretować. Dziwne cienie nie wiem jak to nawet nazwać
. Robić sobie dalej nadzieję? Czy już nie warto
![]()