Witam wszystkich. 
Jestem tu nowa i przyszłam do Was dziewczyny z pytaniem odnoście moich testów. Owu była 27.01 potwierdzona monitoringiem.
Czy wg Was te testy są pozytywne ? Jak to interpretować, te kreseczki są bardzo jasne.
Myślicie, że jest jakaś szansa ?

Jestem tu nowa i przyszłam do Was dziewczyny z pytaniem odnoście moich testów. Owu była 27.01 potwierdzona monitoringiem.
Czy wg Was te testy są pozytywne ? Jak to interpretować, te kreseczki są bardzo jasne.
Myślicie, że jest jakaś szansa ?

wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam
 wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam  a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa
 a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa  Dziękuje.
 Dziękuje.

okres dostaje między 26-28 dniem dziś jest 28 więc jak do jutra nie dostanę okresu to rano testy i pobiegnę na betę jeśli coś pokażą. Owulacje miałam 23 stycznia, ale kto wie czy się nie przesunęła…
 okres dostaje między 26-28 dniem dziś jest 28 więc jak do jutra nie dostanę okresu to rano testy i pobiegnę na betę jeśli coś pokażą. Owulacje miałam 23 stycznia, ale kto wie czy się nie przesunęła…