reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
jak badają później betę to tak 😆 ja zbadałam jak miałam 35. Na prawdę przyrost masz piękny. Badałaś może progesteron ?
Progesteron biorę od wczoraj, profilaktycznie po kilku poronieniach jestem, oraz acard, a dziś idę do ginekologa po hemapryne, wiem,że nic nie będzie widać ale przy pozytywnym HCG miałam odrazu się zjawiać po heparynę z względu,że na badaniach genetycznych wyszło że mogą mi się robić mikro skrzepy co mogło powodować wcześniejsze poronienia...

Progesteron biorę od wczoraj, profilaktycznie po kilku poronieniach jestem, oraz acard, a dziś idę do ginekologa po hemapryne, wiem,że nic nie będzie widać ale przy pozytywnym HCG miałam odrazu się zjawiać po heparynę z względu,że na badaniach genetycznych wyszło że mogą mi się robić mikro skrzepy co mogło powodować wcześniejsze poronienia...
a kazał Ci brać lekarz od pozytywnej bety ? Nie badałaś go możesz mieć swój wysoki i nie potrzebnie brać

a kazał Ci brać lekarz od pozytywnej bety ? Nie badałaś go możesz mieć swój wysoki i nie
a kazał Ci brać lekarz od pozytywnej bety ? Nie badałaś go możesz mieć swój wysoki i nie potrzebnie brać
Tak progesteron kazał brać od pozytywnej , masz rację jutro zbadam prog, pewnie też będzie kazała mi gin zbadac. A Ty Patka HCG 35 miałaś ile dpo?

reklama
Tak monitoring oraz testy

16.10 pęcherzyk 22 mam
17.10 pęcherzyk 24 mam
18.10 pęcherzyk 26 mam i o godz 13 owy bardzo mocny, aż bordowy dużo ciemniejszy jak kontrola. W ten dzień dużo śluzu płodnego
A 19.10 o godz 20 pęcherzyka już nie bhlo
no to super. Ważne, że przyrasta prawidłowo. Trzymam kciuki za kolejny przyrost 🫶

Do góry