reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Coś mi nie wyszło z tym postem, trochę archaiczne to forum 😄

Dziewczyny przejrzałam wasze testy i nie wiem co myśleć o moim, robiony dziś rano ale czy to możliwe? Mam dzis 6 dzien dpo ale pokusiło mnie aby sprawdzić mimo, że spodziewałam się 100% negatywu (to pierwszy miesiąc starań) I chyba ześwirowałam bo coś widze ale nie wiem czy to nie jest kreska fabryczna.. ?
Dziś wyjeżdżamy na weekend więc beta najwcześniej w poniedzialek. Bardziej chcialam zapytać jak czesto sie zdarza, że testy sa przekłamane? Oczywscie jutro zrobie kolejny ale mam głowę pełną myśli, wierzę że rozumiecie 🫠
1000036670.jpg

reklama

Dziewczyny przejrzałam wasze testy i nie wiem co myśleć o moim, robiony dziś rano ale czy to możliwe? Mam dzis 6 dzien dpo ale pokusiło mnie aby sprawdzić mimo, że spodziewałam się 100% negatywu (to pierwszy miesiąc starań) I chyba ześwirowałam bo coś widze ale nie wiem czy to nie jest kreska fabryczna.. ?
Dziś wyjeżdżamy na weekend więc beta najwcześniej w poniedzialek. Bardziej chcialam zapytać jak czesto sie zdarza, że testy sa przekłamane? Oczywscie jutro zrobie kolejny ale mam głowę pełną myśli, wierzę że rozumiecie 🫠
Zobacz załącznik 1731413
no kreskę widać. Masz możliwość zrobić dzisiaj np pinka o czułości 10? I czy jesteś pewna dnia owulacji? Byl potwierdzony monitoringiem czy samą obserwacją?

To moje testy owulacyjne.

Mam możliwość zrobienia ale czy o tej godzinie warto robić? W sumie to nie zaszkodzi, bo kupiłam kilka wlaśnie dziś po pracy pinki w Rossmannie, strumieniowy i płytkowe (ten był z testeo)
1000036582.jpg

Zobacz załącznik 1731413
Jeżeli to są testy marki testeo - to mnie już oszukały. Tutaj np zdjęcie testu ze stycznia a ciąży z tego nie było

Załączniki

• 1000013170.jpg
    1000013170.jpg
    179,3 KB · Wyświetleń: 25
  • 1000013171.jpg
    1000013171.jpg
    195,9 KB · Wyświetleń: 25

Zobacz załącznik 1731413
Niestety te testy lubia oszukac najlepiej zrobic facelle albo pinka

Cześć co myślicie o tym teście ? Test z rossmana wykonany 1 dzień po planowanej miesiącze od wczoraj zrobiłam z 5 testów wszystkie podobne

Załączniki

• IMG_5553.jpeg
    IMG_5553.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 2
reklama
reklama
Do góry