reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

też myslę, MamooBoo, że do marca nie doczekasz :D
mam nadzieję, że ja też nie doczekam ... ale żebym to ja miała na to wpływ jakiś ;D

reklama
A to, że nie doczekam to wiem :) Chciałam chociaż na 20.02 trafić - urodziny mjej Mamuli :)
Mokkate jaki tam Mąż - nawet jeszcze nie narzeczony, bo się zebrać w sobie nie umie :mad: .
W każdym bądź razie już wie co i jak.

kasiula matula pisze:
Oj nawet nie zauważyłam nowego wątku a jest bardzo interesujący hi hih i

u mnie takze pojawily sie jakby bole miesiączko podobne
brzuchol sie napina tzw stawia
czasem mam mdłości jakieś dziwne a tak poza tym spokuj i cisza

czy ktoras z was moze mi opisac jak mniej wiecej mozna sprawdzic czy brzuchol sie obnizył???
ja na razie tylko czuje jak siedze ze kładzie mi sie na udach  bardziej niz do tej pory
poza tym nie wydaje mi sie zeby obnizyl swoja wysokosc
Kasiula ,ja nie wiem jak doklladnie opisac obizenie brzuszka,ale moge powiedziec w jaki sposob ja to zauwazylam.Dwa dni temu chcialam sie poglaskac po brzuszku,jak to lubie robic,no i w miejscu,gdzie bylam przyzwyczajona odnajdowac swojego pepka namacalam tylko skore,a pepka znalazlam gdzies nadole.Poza tym do tej pory majtki mialam pod poziomem brzuszka,a teraz musze je nakladac na brzuszek,bo inaczej je zgubie ;D ;)

A ja mam przeczucie ze przenosze...dzisiaj ide do ginki - w koncu mi powie jaki jest stan mojej szyki i moze w koncu pozwoli odstawic fenoterol.
A co do czyszczenia to mnie tez tak oczyszcza dokladnie co kilka dni. Agawa a jak wyglada ta lewatywa do uzytku domowego? Bo ja bym tez wolala na spokojnie zrobic sobie lawatywke w domu niz latac do szpitalnej toalety.

przeczyszczen tez nie mam
oj mi chyba daleko jeszcze do punktu kulminacyjnego

wklejcie ktoraś swoją fotke ,,obniżonego'' brzusia prosze ;) ;) ;)

kasiula ja poznalam obnizenie,bo od razu lepiej mi sie oddycha jak siedze czy leze i zauwazyc idzie golym okiem

kasiula matula pisze:
przeczyszczen tez nie mam
oj mi chyba daleko jeszcze do punktu kulminacyjnego

wklejcie ktoraś swoją fotke ,,obniżonego'' brzusia prosze ;) ;) ;)

Obawiam się, że nic Ci to nie da.
Każdy brzyszek jest inny. Musisz to stwierdzic u siebie.
Ale skoro masz wątpliwości, to myślę, że jeszcze Ci się nie obniżył.
I weź pod uwagę, że czasami w ogóle się nie obniża. :)

reklama
e to ja sie tu nastawiam i czekam na nizszy poziom bo to bedzie znaczylo ze juz niedlugo
a moze wcale nie opasc to fajnie :laugh:

ale ze mnie gapa

Do góry