Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anik ja mam bardzo podobne objawy. Praktycznie wszytsko to samo tylko wydzielina jest koloru mlecznego. No albo tak jak ten jeden raz różowego. Dziewczyny pszepraszam - głupio mi, że tak spanikowałam.... Rafał już 3 razy dzwonił. Biedny tatuś......ANIK78 pisze:Mama Boo, bardzo fajny wątek, a co najważniejsze przydatny
U nas jest pobolewanie prawej strony podbrzusza (jak na @), ciężko mi oddychać, od 3-4 dni mam mniejszy apetyt (jem na siłę), ciągle chce mi się pić, puchną nogi. Brzuszek często się spina, boli krocze, mam kłucia w pochwie... jak przypomnę sobie, co jeszcze mi doskwiera, to jak najszybciej napiszę. Aha, ostatnio mam więcej wydzieliny, jest albo przezroczysta, albo mleczna, też tak macie?
ANIK78 pisze:Iwosz, no to rzeczywiście mamy podobnie, może niedługo się rozsypiemy?
Ja nawet podejrzewalam... ;Diwosz pisze:od jakiegoś czasu, po każdym badaniu ginekologicznym i z użyciem wziernika doktor ostrzega mnie, że może pojawić się trochę krwi/ krwistej wydzieliny i że to normalne - no i się pojawiało, ale tylko po badaniu (w ten sam dzień)
MamooBoo - nie przepraszaj, bo nie masz za co! Po tym jak Pytia opisała swoje objawy miałaś prawo podejrzewać, że to już niedługo; ja bym podejrzewała![]()